ATP
Coric: "Ο Κύργιος θέλει να είναι στρατηγός μετά τη μάχη"

 
Coric: "Ο Κύργιος θέλει να είναι στρατηγός μετά τη μάχη"
Coric: "Ο Κύργιος θέλει να είναι στρατηγός μετά τη μάχη"
tennisnews team Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 - 17:44

O Borna Coric σχολίασε τη στάση του Νικ Κύργιου όλο αυτόν τον καιρό, τονίζοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ήταν τόσο επικριτικός και λέγοντας χαρακτηριστικά πως του αρέσει να γίνεται στρατηγός αφού τελειώσει η μάχη.

"Διάβασα αυτά που έγραψε, αλλά δε με ένοιαξε. Του αρέσει να γίνεται στρατηγός μετά από τη μάχη. Αν το έλεγε κάποιος άλλος, μπορεί να το καταλάβαινα, αλλά ο Κύργιος; Δεν είναι ρεαλιστικό. Έχει το δικό του στυλ, δουλεύει με έναν συγκεκριμένο τρόπο και δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό. Αλλά όταν ο Zverev δεν συμπεριφέρθηκε σωστά, δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να κριτικάρει έναν συνάδελφό του μ' αυτόν τον τρόπο. Εγώ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Αλλά και πάλι, είπαμε, είναι ο Κύργιος", είπε ο Coric, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Wish & Go podcast του Sport Klub.

Θυμίζουμε πως ο Coric ήταν ένας από τους παίκτες που συμμετείχαν στο Adria Tour του Novak Djokovic και προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, όσο αγωνιζόταν στο Ζαντάρ της Κροατίας.

Η περιπέτεια πάντως τελείωσε για τον Κροάτη τενίστα, που επέστρεψε και στη δράση την προηγούμενη εβδομάδα, δίνοντας κάποιους αγώνες στο Eastern European Championship, που φιλοξενείται στην ακαδημία του Janko Tipsarevic στο Βελιγράδι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots