ATP
Κύργιος για Coric: "Πέτρες έχεις στο κεφάλι σου;"

 
Κύργιος για Coric: "Πέτρες έχεις στο κεφάλι σου;"
Κύργιος για Coric: "Πέτρες έχεις στο κεφάλι σου;"
tennisnews team Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 - 18:32

Ο Νικ Κύργιος δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω! Ο Ελληνοαυστραλός πέρασε ξανά στην αντεπίθεση, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Borna Coric σε πρόσφατο podcast.

Θυμίζουμε πως ο Coric ήταν καλεσμένος στο podcast Wish & Go αυτή την εβδομάδα και μεταξύ πολλών άλλων είπε και για τον Νικ Κύργιο, που ύπηρξε ένας από τους πιο αυστηρούς επικριτές των παικτών που συμμετείχαν στο Adria Tour.

"Διάβασα αυτά που έγραψε, αλλά δε με ένοιαξε. Του αρέσει να γίνεται στρατηγός μετά από τη μάχη. Αν το έλεγε κάποιος άλλος, μπορεί να το καταλάβαινα, αλλά ο Κύργιος; Δεν είναι ρεαλιστικό. Έχει το δικό του στυλ, δουλεύει με έναν συγκεκριμένο τρόπο και δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό. Αλλά όταν ο Zverev δεν συμπεριφέρθηκε σωστά, δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να κριτικάρει έναν συνάδελφό του μ' αυτόν τον τρόπο. Εγώ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Αλλά και πάλι, είπαμε, είναι ο Κύργιος", δήλωσε ο Coric.

Για ακόμα μια φορά, η απάντηση του Κύργιου ήρθε γρήγορα, από τα social media.

"Θα έπρεπε να σε νοιάζει. Έχεις πέτρες στο κεφάλι σου; Μπορείς να υπερασπιστείς τους φίλους σου, απλά προσπαθώ να κρατήσω την υπευθυνότητα. Όταν είπα αυτό που είπα, δεν ήθελα να ενοχλήσω. Είναι απλά παίκτες του τένις, δεν είναι ξεχωριστοί. Ακριβώς όπως πίστευα, το πνευματικό επίπεδο του Coric ισούται με ένα ντόνατ!"

Ο Κύργιος έκανε μάλιστα και ένα δεύτερο σχόλιο λίγο αργότερα: "Απλά βεβαιώσου πως δεν έχεις προκαλέσει περισσότερα άτομα να νιώσουν όπως ο Dimitrov. Διάβασες πως συνέχισε να νιώθει άσχημα αφού έκανε το τεστ και βγήκε αρνητικό; Ή αυτό είναι πολύ πολύπλοκο για να το επεξεργαστεί ο εγκέφαλός σου;"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots