ATP
Έβγαλε εκτός τον Murray o Raonic (vid)

 
Έβγαλε εκτός τον Murray o Raonic (vid)
Έβγαλε εκτός τον Murray o Raonic (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 - 8:21

O Milos Raonic έβαλε τέλος σε ένα σερί 8 διαδοχικών ηττών από τον Andy Murray, κέρδισε για πρώτη φορά τον Βρετανό μετά από 6 χρόνια και θα συνεχίσει στα προημιτελικά το καταπληκτικό του Cincinnati Masters.

Ακόμα μια πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Milos Raonic, ο οποίος έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στον Andy Murray και επιβλήθηκε του Βρετανού με το εντυπωσιακό 6-2, 6-2, για να προκριθεί στα προημιτελικά του Cincinnati Masters.

O 29χρονος Καναδός πέτυχε 10 άσους, κέρδισε τους 22 από τους 25 πόντους πίσω από τα πρώτα του σερβίς και έσβησε και τα 2 break points που αντιμετώπισε στο ματς, προστατεύοντας το σερβίς του καθόλη τη διάρκειά του.

Το πιο εντυπωσιακό όμως ήταν η απόδοσή του από την υποδοχή, κάνοντας 2 break σε κάθε σετ στο σερβίς του Murray, βγάζοντας και από την baseline ένα πολύ καλό ματς. Το αποτέλεσμα ήταν να ολοκληρώσει τη νίκη του σε 88 μόλις λεπτά και να σημειώσει μια εμφατική νίκη απέναντι σε έναν παίκτη από τον οποίο είχε χάσει τις 8 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν.

Στα προημιτελικά του Western & Southern Open, o Raonic θα αντιμετωπίσει τον Filip Krajinovic, που κάνει επίσης ένα πολύ μεγάλο τουρνουά. Ο Σέρβος, αφού απέκλεισε τον Dominic Thiem χάνοντας 3 games, κέρδισε με το ίδιο ακριβώς σκορ - 6-2, 6-1 - και τον Marton Fucsovics, στη φάση των "16".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots