ATP
Τραυματίστηκε ο Wawrinka

 
Τραυματίστηκε ο Wawrinka
Τραυματίστηκε ο Wawrinka
tennisnews team Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 - 4:53

Ο Stan Wawrinka μετρούσε 7 διαδοχικές νίκες στην Πράγα, όμως αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το τουρνουά αυτής της εβδομάδας εξαιτίας τραυματισμού.

Ο Wawrinka έτρεχε ένα σερί 7 κερδισμένων παιχνιδιών στα Challenger της Πράγας, δεν θα σηκώσει όμως τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του στην τσεχική πρωτεύουσα, καθώς απέσυρε τη συμμετοχή του από το PRM Prague Open το βράδυ της Πέμπτης, πριν την αναμέτρησή του με τον Aslan Karatsev για την προημιτελική φάση.

Ο λόγος ήταν ένας τραυματισμός στον ιγνυακό μυ, τον οποίο δεν θέλει να χειροτερέψει για την επερχόμενη χωμάτινη σεζόν, δηλαδή τη Ρώμη και το Roland Garros.

"Ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν για να μπορέσω να παίξω ξανά τένις τις δυο τελευταίες εβδομάδες. Την ίδια στιγμή, θέλω και να απολογηθώ στους fans μου, γιατί δεν θα μπορέσω να ολοκληρώσω το τουρνουά όπως ήθελα. Αλλά απόλαυσα τη διαμονή μου εδώ στην Πράγα, όπως και αυτά τα δυο τουρνουά", είπε ο Wawrinka στην ανακοίνωσή του.

"Ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου, τους διοργανωτές, αλλά και την τσεχική ομοσπονδία αντισφαίρισης, που κατάφερε να τα οργανώσει όλα σ' αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές."

Φωτογραφία: Honza Žirovnický (Instagram: @ziracs)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots