ATP
Τσιτσιπάς στο ΤΝ: "Ήταν σα να έφυγα από το γήπεδο"

 
Τσιτσιπάς στο ΤΝ: "Ήταν σα να έφυγα από το γήπεδο"
Τσιτσιπάς στο ΤΝ: "Ήταν σα να έφυγα από το γήπεδο"
tennisnews team Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 - 8:24

Οι σκέψεις του Στέφανου Τσιτσιπά για την αναμέτρησή του με τον Milos Raonic, αλλά και για την επόμενη μέρα.

Ο Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε την πορεία του στα ημιτελικά του Cincinnati Masters το βράδυ της Παρασκευής, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Raonic με 2-0 σετ. Ο πρωταθλητής μας είχε ευκαιρίες για να κερδίσει το 1ο σετ, αλλά μόλις το έχασε η απόδοσή του έπεσε, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να επιστρέψει στο ματς.

"Ήταν ένα σημείο στο 2ο σετ στο οποίο ήταν σαν να έφυγα από το γήπεδο, δεν ήμουν εκεί. Ήταν αυτή η διαδικασία που επαναλαμβανόταν συνέχεια και συνέχεια και δεν έκανα κάτι για να την αλλάξω και στο 2ο σετ κατά κάποιο τρόπο το σώμα μου δεν ήταν μέσα στο γήπεδο, ήταν κάπου αλλού", είπε στο tennisnews.gr o Στέφανος.

"Ένιωσα κενός εγκεφαλικά. Ένιωθα ότι έκανα συνέχεια το ίδιο πράγμα, έκανε εκείνος συνέχεια το ίδιο πράγμα και επαναλαμβανόταν το ίδιο πράγμα συνεχώς και ξαφνικά δεν υπήρχε αυτή η φωτιά μέσα μου, η οποία με έκανε να το θέλω και να πεισμώσω λίγο παραπάνω να το πάρω. Ο Milos σέρβιρε πολύ καλά σήμερα και μου κανε τη ζωή δύσκολη."

Παρά την ήττα του σε ένα παιχνίδι από το οποίο σίγουρα μπορούσε να πάρει περισσότερα, δε νιώθει απογοητευμένος και θα μπει με καλή ψυχολογία στο US Open, το οποίο ξεκινάει τη Δευτέρα.

"Πνευματικά δε νιώθω πνιγμένος. Νιώθω καλά. Προφανώς θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα, μπορώ να τα πάω καλύτερα στο επόμενο τουρνουά. Ακόμα έχω την ίδια ένταση και το ίδιο κίνητρο στην καθημερινή μου ρουτίνα. Δεν τα έχω πάει καλά τα τελευταία 2 χρόνια στη Νέα Υόρκη, γι αυτό και θα το ήθελα πολύ να τα πάω καλά φέτος. Είναι μια από τις αγαπημένες μου πόλεις και θέλω να παίξω καλό τένις και να δημιουργήσω όμορφες αναμνήσεις από εδώ", ανέφερε ο Τσιτσιπάς στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots