ATP
Κύργιος για Becker: "Ήθελε απεγνωσμένα να γίνει προπονητής μου για να τον πληρώνω"

 
Nick Kyrgios, Boris Becker
Nick Kyrgios, Boris Becker
tennisnews team Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:52

Νέα πυρά από τον Νικ Κύργιο προς τον Boris Becker, τον οποίο χαρακτήρισε "απεγνωσμένο" και "little groupie".

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Νικ Κύργιος προς τον Boris Becker, σε μια διαδικτυακή κόντρα που κρατάει από τον Ιούνιο. Την αναζωπύρωσή της, προκάλεσε ένα σχόλιο του Γερμανού, στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε ο Κύργιος στo Instagram.

Πρόκειται για μια φωτογραφία από το Laver Cup, με τον Ελληνοαυστραλό να γράφει στην περιγραφή "Different Breed", που σημαίνει αυτός που ξεχωρίζει, που είναι διαφορετικός από τους άλλους με μια θετική χροιά. Διαφορετική άποψη είχε ο Becker, που σχολίασε: "Στα όνειρά σου."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Different breed.

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os) on

"Κάνε hate, μικρέ groupie. Παραμένεις τριγύρω σαν μια άσχημη μυρωδιά, ελπίζοντας σε περισσότερα like και follow. Δυστυχώς, ποτέ δε θα έχεις τόση επιρροή", του απάντησε στο Instagram o Κύργιος, ο οποίος συνέχισε με "τιτίβισμα" στο Twitter.

"Εξελίχθηκε από το να θέλει να γίνει προπονητής μου, προφανώς από την απεγνωσμένη του ανάγκη για τα λεφτά, στο να κάνει hate στο Instagram. Περίεργος ο κόσμος που ζούμε", έγραψε ο Κύργιος, αναφερόμενος σε παλιότερα σχόλια του Becker, που έλεγε ότι θα ήθελε να γίνει ο προπονητής του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots