ATP
Στέφανος για Απόστολο: "Είναι ο συγκυβερνήτης μου"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς
tennisnews team Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 - 20:14

Μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Hamburg Open o Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του και για την απουσία του από τη Ρώμη, που τον έκανε να τον εκτιμήσει ακόμα περισσότερο.

Ο Στέφανος παρομοίασε τον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά, σαν τον συγκυβερνήτη του, με τον οποίο πιλοτάρουν μαζί ένα αεροπλάνο.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Απόστολος δεν ήταν στη Ρώμη μαζί με τον Στέφανο και για πρώτη φορά απουσίασε από το box του, στην επαγγελματική του καριέρα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Στέφανος, ήταν γενικά η πρώτη φορά που απουσίασε από κάποιον αγώνα του, από την ηλικία των 12 ετών! 

Στην πρεμιέρα του στη Ρώμη είχε ηττηθεί από τον Jannik Sinner και αποχαιρέτησε πρόωρα το Internazionali BNL d' Italia και αυτή την εβδοάδα, που έχει πάλι κοντά του τον Απόστολο, ο Στέφανος εξήγησε πως τον εκτίμησε ακόμα περισσότερο. 

"Έχουμε μια πολύ ξεχωριστή σχέση. Την προηγούμενη εβδομάδα στη Ρώμη, έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα χωρίς τον πατέρα μου από τότε που ήμουν 12 ετών! Όταν είναι κοντά μου, είναι σαν συγκυβερνήτης για μένα. Τώρα το εκτιμώ ακόμα περισσότερο", είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος, μετά τη νίκη του με 7-5, 3-6, 6-4 επί του Cristian Garin, στα ημιτελικά του Hamburg Open.

Στον τελικό του Αμβούργου, που θα γίνει την Κυριακή στις 13:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6HD), o Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό και φορμαρισμένο Andrey Rublev από τη Ρωσία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots