ATP
Medvedev: "Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο"

 
Medvedev: "Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο"
tennisnews team Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 - 15:27

Ο Daniil Medvedev βγήκε αμέσως μετά τη νίκη του στο ATP Finals στην εκπομπή που κάνουν οι Gael Monfils και Andy Murray στο Twitch, δηλώνοντας πανευτυχής με το κατόρθωμά του.

"Είναι απλά απίστευτο, επειδή ήταν 10 αγώνες στη σειρά και τα 2 μεγαλύτερα τουρνουά στο τέλος της χρονιάς. Θυμάμαι το πρώτο μου παιχνίδι στο Παρίσι με τον Kevin Anderson που εγκατέλειψε στο 5-2 του tie-break. Δεν μπορούσα να επιστρέψω τα σερβίς του. Κάποιες φορές ήμουν στη μπάλα, αλλά τα έστελνα όλα 10 μέτρα άουτ και σκεφτόμουν ότι έπαιζα πολύ άσχημα. Αλλά πάλεψα, έμεινα στα παιχνίδια και κατάφερα με τις μέρες να ανεβάσω το επίπεδό μου και τελικά να παίξω απίστευτο τένις", είπε ο Medvedev, όταν συνδέθηκε με το stream του Monfils στο Twitch.

"Σήμερα ήταν πιθανότατα η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου, όχι για το λόγο ότι κέρδισα αυτόν τον τίτλο, αλλά εξαιτίας του αγώνα που είχαμε. Να κερδίσεις τον Dominic ενώ παίζει έτσι, είναι πραγματικά δύσκολο. Νομίζω πως του ταιριάζει το δικό μου παιχνίδι, οπότε ήταν δύσκολο για μένα πνευματικά. Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή."

Οι δυο παρουσιαστές με τον νικητή του ATP Finals, μίλησαν στη συνέχεια και για video games, με τον Ρώσο να θυμάται πως είχε κερδίσει τον Monfils εύκολα στο FIFA!

"Μια από τις καλύτερες νίκες της ζωής μου, ήταν επίσης όταν σε κέρδισα 3-0 στο FIFA! Ήταν κάτι ξεχωριστό και το είχα πανηγυρίσει κιόλας, δεν ήμουν τόσο ψύχραιμος τότε. Πανηγύριζα Andy!" είπε ο Medvedev, προκαλώντας τα γέλια του Monfils και απαντώντας και στον Murray, που σχολίασε το πόσο ήρεμος είναι συνήθως ο Ρώσος μετά από μεγάλες νίκες.

"Πάντα μου λέει ότι είναι ο καλύτερος στο PlayStation, ότι είναι απίθανος. Αλλά ξέρω γύρω στα 10 άτομα που τον έχουν διαλύσει", είπε ο Murray, με τους άλλους δυο να γελούν.

Δείτε την εκπομπή (ο Medvedev εμφανίζεται λίγο μετά τις 2 ώρες)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots