ATP
Sinner: "Έψαχνε δικαιολογίες o Zverev - Nadal και Federer δεν θα το έκαναν ποτέ" (vid)

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner
tennisnews team Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 - 18:05

O Jannik Sinner δεν μάσησε τα λόγια του όταν αναφέρθηκε στον Alexander Zverev και στις δηλώσεις που είχε κάνει μετά από τον αγώνα τους στο Roland Garros.  

O Jannik Sinner πέτυχε μια από τις σημαντικότερες νίκες του τον Οκτώβριο στον 4ο γύρο του Roland Garros, επί του Alexander Zverev, με 6-3, 6-3, 4-6, 6-3. Χάρη στη νίκη αυτή, ο νεαρός Ιταλός προκρίθηκε στον πρώτο του προημιτελικό σε Grand Slam διοργάνωση.

Μετά από τον αγώνα, ο Zverev είχε δηλώσει πως δεν ήταν καλά σωματικά και πως αγωνιζόταν με πυρετό: "Είμαι εντελώς άρρωστος από το βράδυ του αγώνα μου με τον Cecchinato. Δεν μπορώ ούτε να αναπνεύσω κανονικά, όπως ακούτε και από τη φωνή μου. Είχα πυρετό και αυτό ίσως επηρέασε και τον αγώνα μου σήμερα. Έκανα ζέσταμα νωρίτερα, αλλά ίσως δε θα 'πρεπε να παίξω."

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του για την Corriere della Serra στην Ιταλία, ο Sinner αναφέρθηκε σ' αυτές τις δηλώσεις, όταν η συζήτηση έφτασε στον Zverev.

"Έχει περισσότερη εμπειρία και περισσότερες επιτυχίες από εμένα, γι' αυτό και τον σέβομαι πολύ. Αλλά οι δηλώσεις που έκανε όταν τον κέρδισα μετά το Roland Garros είχαν μια αντίφαση. Είπε ότι είχε πυρετό, αλλά στο 3ο και στο 4ο σετ έτρεχε περισσότερο από πριν", είπε χαρακτηριστικά ο Sinner.

"Μου φάνηκε σαν να έψαχνε δικαιολογίες για την ήττα του. Ο Nadal ή ο Federer δεν θα έλεγαν ποτέ κάτι τέτοιο", πρόσθεσε ο 19χρονος Ιταλός.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots