ATP
Επιστρέφει στη δράση ο Murray

 
Andy Murray
Andy Murray Φωτογραφία: Darren Carroll / USTA
tennisnews team Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 - 20:10

O Andy Murray αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν από τα Χριστούγεννα, για το 3ο Battle of the Brits στο Λονδίνο.

Μετά από τα δυο τουρνουά επίδειξης "Battle of the Brits" που έγιναν κατά τη διάρκεια της αναστολής του tour, ανακοινώθηκε και τρίτο τουρνουά, το οποίο θα γίνει από τις 20 έως τις 23 Δεκεμβρίου, στο National Tennis Centre του Roehampton, στο Λονδίνο.

Το τουρνουά αναμένεται να έχει πολύ δυνατό line-up, καθώς επιβεβαίωσαν τις συμμετοχές τους οι Andy Murray, Dan Evans, Heather Watson, Cameron Norrie, James Ward, Emma Raducanu, Harriet Dart, Jay Clarke και Jodie Burrage.

"Οι αγώνες θα γίνουν σε ίδια επιφάνεια με αυτές της Μελβούρνης, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και οι ίδιες μπάλες με το Australian Open, προσπαθώντας να φέρουμε όσο γίνεται πιο κοντινές συνθήκες με την Αυστραλία", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η βρετανική ομοσπονδία αντισφαίρισης.

Φυσικά, λόγω εποχής, η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με την Αυστραλία θα είναι πως οι αγώνες θα γίνουν σε κλειστά γήπεδα. Επίσης θα μεταδοθούν ζωντανά και δωρεάν μέσα από τις πλατφόρμες της LTA στα social media, συμπεριλαμβανομένου και του YouTube.

"Όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν δυνατά τεστ πριν ξεκινήσει η σεζόν. Ήταν μια ασυνήθιστη χρονιά με πολλές αναταραχές, οπότε κάθε μορφής ανταγωνιστικού τένις είναι ευπρόσδεκτο. Ακόμα και στην preseason, κανείς δεν θέλει να χάσει από τους φίλους του, οπότε περιμένουμε δυνατούς αγώνες", είπε ο Jamie Murray, ο οποίος συμμετέχει και στο διοργανωτικό κομμάτι των Battle of the Brits.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots