ATP
Θα αγωνιστεί στο ATP Cup o Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Instagram (@djokernole)
tennisnews team Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 - 12:12

O Novak Djokovic θα προετοιμαστεί για το Australian Open δίνοντας μερικούς αγώνες για το ATP Cup την προηγούμενη εβδομάδα, επιχειρώντας παράλληλα να υπερασπιστεί και τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι με την ομάδα της Σερβίας.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Michal Samulski, o Nole θα αγωνιστεί και το 2021 στο ATP Cup, που θα γίνει με ειδικούς όρους λόγω της πανδημίας. Συγκεκριμένα θα γίνει την ακριβώς προηγούμενη εβδομάδα από το Australian Open, από τις 1 έως τις 5 Φεβρουαρίου, θα διαρκέσει λιγότερο καθώς θα συμμετέχουν μόνο 12 ομάδες (αντί για 24) και θα πραγματοποιηθεί στη Μελβούρνη, όπως και όλα τα τουρνουά της φετινής αυστραλιανής σεζόν.

Ο Djokovic, ο οποίος θα διεκδικήσει τον 18ο Grand Slam τίτλο του στη Μελβούρνη σε μερικές εβδομάδες, ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν από το Βελιγράδι και τις εγκαταστάσεις του, ενώ στο τέλος του μήνα θα ταξιδέψει στη Μαρβέγια της Ισπανίας, το δεύτερο σπίτι του. Στα μέσα του Ιανουαρίου θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη, για να εκπληρώσει τις 14 ημέρες καραντίνας πριν αγωνιστεί στα πρώτα τουρνουά του 2021.

Θυμίζουμε πως το 2020, στο πρώτο ATP Cup που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε Σίδνεϊ, Μπρίσμπεϊν και Περθ με τη συμμετοχή 24 εθνικών ομάδων, ο Djokovic οδήγησε τη Σερβία στον τίτλο, κάνοντας το 5 στα 5 στα μονά και το 2 στα 2 στα διπλά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots