ATP
Αήττητος Στεφ στο ATP Cup (vids)

 
Αήττητος Στεφ στο ATP Cup (vids)
tennisnews team Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 - 4:26

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε και σήμερα σπουδαίο τένις και κέρδισε τον Roberto Bautista Agut με 2-0 σετ, ολοκληρώνοντας αήττητος τους αγώνες του για το φετινό ATP Cup.

O Τσιτσιπάς έκανε ακόμα έναν πολύ καλό αγώνα στη Μελβούρνη και επιβλήθηκε του Bautista Agut με 7-5, 7-5, για να παραμείνει αήττητος στους αγώνες του στα μονά στο φετινό ATP Cup, πραγματοποιώντας ένα φανταστικό ξεκίνημα για το 2021.


Θα μπορούσε να τελειώσει και πιο γρήγορα το ματς ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, ο οποίος πέτυχε 33 winners και έκανε 24 αβίαστα λάθη, κυριαρχώντας στο court απέναντι σε έναν Bautista Agut που επίσης ήταν σε πολύ καλή μέρα.

O Ισπανός είχε μάλιστα και τα μόνα break point έως το 12ο game, τη στιγμή δηλαδή που ο Στέφανος έκανε το πρώτο break στο ματς και πήρε το 1ο σετ με 7-5. Στο 2ο σετ ο 22χρονος Έλληνας τενίστας έδειχνε ασταμάτητος, καθώς προηγήθηκε με 3-0 και είχε μάλιστα break point και για το 4-0.


Ο Bautista Agut κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά στο ένα break, μειώνοντας σε 1-3, ενώ στο 8ο game έσβησε 3 match points του Στέφανου. Απέφυγε το 2-6 και μείωσε σε 3-5, κάνοντας μάλιστα και το break στο επόμενο game, προκαλώντας αρκετή νευρικότητα στο αντίπαλο στρατόπεδο. Το σετ ήρθε ξανά σε ισορροπία στο 5-5, αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Στέφανος κατάφερε να "φρενάρει" την αντεπίθεση του Bautista Agut και με νέο break στο 12ο game να κλείσει και αυτό το σετ στο 7-5.


Ο Τσιτσιπάς δεν έχασε σετ απέναντι στους Alex De Minaur και Bautista Agut αυτή την εβδομάδα για το ATP Cup, κάνοντας ένα ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Η Ελλάδα χάρη στη νίκη του ισοφάρισε την Ισπανία σε 1-1 και παραμένει στη διεκδίκηση της πρώτης νίκης της στο θεσμό, καθώς το διπλό θα είναι αυτό που θα κρίνει την ομάδα που θα κερδίσει αυτό το tie στην John Cain Arena του Melbourne Park.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots