ATP
Θα γιορτάσει στο Βελιγράδι το ρεκόρ του Νο.1 ο Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 - 16:30

O Novak Djokovic σκοπεύει να γιορτάσει στο εστιατόριο του στο Βελιγράδι με την οικογένεια και τους φίλους του, το ρεκόρ του Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης που "έσπασε" πρόσφατα.

O Djokovic ταξίδεψε χθες στη Σερβία από τη Μαρβέγια για να κάνει ξανά εξετάσεις για τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς και οργάνωσε ένα πάρτυ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca.

O 33χρονος Σέρβος θα γιορτάσει στο εστιατόριο του με λίγους εκλεκτούς καλεσμένους, το ιστορικό ρεκόρ με τις περισσότερες εβδομάδες στο Νο.1 που "έσπασε" πρόσφατα.

Θυμίζουμε πως ο Federer είχε το ρεκόρ από το καλοκαίρι του 2012, ξεπερνώντας τον Pete Sampras, ενώ το διαμόρφωσε στις 310 εβδομάδες παραμονής στο Νο.1 το καλοκαίρι του 2017. Ο Djokovic θα ξεπεράσει και επίσημα τις 310 εβδομάδες αύριο (311), ενώ αναμένεται να φτάσει τουλάχιστον 316 εβδομάδες παραμονής στο Νο.1, αφού έχει εξασφαλισμένη τη θέση της κορυφής έως και τις 18 Απριλίου.

Θυμίζουμε πως αυτή την εβδομάδα ο Djokovic ανακοίνωσε και το πρόγραμμά του για τους επόμενους δυο μήνες. Σκοπεύει να επιστρέψει στη δράση μετά από την Αυστραλία στο Μαϊάμι, για το πρώτο Masters της χρονιάς (22 Μαρτίου - 4 Απριλίου), ενώ αργότερα θα ξεκινήσει τη χωμάτινη σεζόν από το Monte-Carlo (12-18 Απριλίου) και το Βελιγράδι (19-25 Απριλίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots