ATP
Χαλάρωση στο βουνό για τον Nole (pics)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Instagram (@djokernole)
tn team Σάββατο, 01 Μαϊος 2021 - 4:43

O Novak Djokovic αποφάσισε να μην αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Μαδρίτη και εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο χαλαρώνοντας με πεζοπορία στο βουνό, μαζί με τη σύζυγό του.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου ανέβηκε στην κορυφή του βουνού Rtanj, που ανήκει στις οροσειρές των Καρπαθίων, για 2η φορά, μαζί με τη σύζυγό του Jelena.

Το είχε κάνει ξανά σε μια περίοδο που δυσκολευόταν να βρεθεί σε καλή κατάσταση και η πνευματική άσκηση εκείνη την περίοδο τον είχε βοηθήσει πολύ να βρει την χαμένη του αυτοπεποίθηση.

"To βουνό Rtanj είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη και δυνατά βουνά στη χώρα μας και πιθανότατα και ακόμα παραπέρα. Είναι η δεύτερη φορά που ανέβηκα στην κορυφή του με την Jelena. Συμβολικά, όταν ανεβαίνουμε στην κορυφή, διανύουμε ένα ταξίδι με σωματικές και πνευματικές προκλήσεις. Όταν φτάνεις στην κορυφή, αισθάνεσαι υπερήφανος, αλλά μόνο αν έχεις απολαύσει και εκτιμήσει ολόκληρο το ταξίδι ως την κορυφή θα νιώσεις αυτή την ικανοποίηση", έγραψε στη δημοσίευσή του ο Djokovic.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Ο Djokovic αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου 10 μέρες στη δράση, όταν και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Masters της Ρώμης. Μια εβδομάδα μετά θα αγωνιστεί στο Βελιγράδι και το δεύτερο 250άρι που θα γίνει φέτος στις εγκαταστάσεις του, ενώ θα κλείσει τη χωμάτινη σεζόν στο Roland Garros, που αποτελεί και τον μεγάλο του στόχο σ' αυτή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots