ATP
Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Χάλε ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Roland Garros / FFT
tennisnews team Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 - 13:34

Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Χάλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης, ο Στέφανος απέσυρε τη συμμετοχή του από το 500άρι του Χάλε για προσωπικό λόγο. Θυμίζουμε πως όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μερικές ώρες μετά τον τελικό του Roland Garros, "έχασε" τη γιαγιά του.

"Εξαιτίας προσωπικού λόγου, ο Τσιτσιπάς αποσύρθηκε από τα μονά και τα διπλά του Noventi Open. Θα αντικατασταθεί από τον Yannick Hanfmann στα μονά, ενώ στα διπλά οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντικατασταθούν από τους Yannick Hanfmann και Dominik Koepfer", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ο Hanfmann, που θα μπει ως lucky loser στη θέση του Στέφανου, θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Arthur Rinderknech. Θυμίζουμε πως στο Χάλε θα αγωνιστούν αυτή την εβδομάδα οι Roger Federer, Daniil Medvedev, Alexander Zverev και Andrey Rublev.

Άγνωστο παραμένει για την ώρα αν ο Στέφανος θα επιλέξει να αγωνιστεί σε κάποιο από τα τουρνουά της επόμενης εβδομάδας, σε Ίστμπουρν και Μαγιόρκα, ή αν θα πάει στο Wimbledon - που ξεκινάει σε 2 εβδομάδες - χωρίς να έχει παίξει άλλους αγώνες στο γρασίδι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots