ATP
Εγκαίνια για το νέο νηπιαγωγείο του ιδρύματος Djokovic (vid)

 
Εγκαίνια για το νέο νηπιαγωγείο του ιδρύματος Djokovic (vid)
© Novak Djokovic Foundation
tn team Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 - 16:20

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου νηπιαγωγείου που δημιουργήθηκε χάρη στο Novak Djokovic Foundation, στο χωριό Ljubis της Σερβίας.

Πριν μερικές ημέρες, ο Novak Djokovic και η σύζυγός του Jelena, βρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου νηπιαγωγείου "Ljubivoje Rsumovic" που δημιουργήθηκε χάρη σε δωρεά του ιδρύματός τους, Novak Djokovic Foundation, στο χωριό Ljubis στη δυτική Σερβία.

Ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Σέρβου τενίστα, είναι η δημιουργία νηπιαγωγείων, όπως αυτό, ένα πρότζεκτ που κόστισε περίπου 9 εκατομμύρια δηνάρια.

Μεγάλος στόχος, όπως είπε και η Jelena Djokovic, είναι να μη μείνει κανένα παιδί στη Σερβία εκτός σχολείου: "Η επιθυμία και ο στόχος μας, είναι μέχρι το 2030 να έχει κάθε παιδί στη Σερβία πρόσβαση στην προσχολική εκπαίδευση."

Ο Djokovic, είπε με τη σειρά του: "Είμαι χαρούμενος που φτιάξαμε ένα τόσο όμορφο έργο σ' αυτό το μικρό χωριό. Τα παιδιά θα απολαύσουν το νέο τους σχολείο. Όλα αυτά μου θύμισαν και τη δική μου παιδική ηλικία, με όλες τις ομορφιές της."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots