ATP
Νίκη στο διπλό για τον Nole στη Μαγιόρκα (vids)

 
Νίκη στο διπλό για τον Nole στη Μαγιόρκα (vids)
tn team Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 - 19:48

O Novak Djokovic έδωσε σήμερα τον πρώτο του αγώνα στο διπλό στο τουρνουά της Μαγιόρκας και βοήθησε τον φίλο του Carlos Gomez Herrera, να φτάσει στην 1η του tour-level νίκη καριέρας!

Ο Djokovic επέλεξε τη Μαγιόρκα φέτος για προετοιμασία για το Wimbledon και εκτός από προπονήσεις δήλωσε συμμετοχή και στο διπλό, ώστε να προσαρμοστεί καλύτερα στην επιφάνεια του γρασιδιού.

Στην πρεμιέρα του στο διπλό του Mallorca Championships, μαζί με τον Ισπανό Gomez Herrera, με τον οποίο είναι καλοί φίλοι, κέρδισαν τον Βόσνιο Tomislav Brkic και τον Σέρβο Nikola Cacic με 5-7, 6-4, 13-11, σώζοντας 2 match points στο match tie-break.

Και μπορεί ο Djokovic να έχει 1.018 νίκες αθροιστικά σε μονά και διπλά στο tour, για τον συμπαίκτη του όμως ήταν μόλις η 1η νίκη καριέρας σε κυρίως ταμπλό ATΡ διοργάνωσης! Να σημειωθεί πως ο 31χρονος Ισπανός βρίσκεται στο Νο.258 της παγκόσμιας κατάταξης στα διπλά και παίζει συνήθως στο Challenger Tour.

Τώρα θα έχει την ευκαιρία να παίξει και στα προημιτελικά του τουρνουά της πατρίδας του, όπου θα αντιμετωπίσουν μαζί με τον Nole το κορυφαίο δίδυμο του ταμπλό, τον Ισπανό Marcel Granollers και τον Αργεντινό Horacio Zeballos.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots