ATP
Με Opelka ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά (vid)

 
Reilly Opelka
Reilly Opelka
tn team Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 - 22:16

Τα πολύ μεγάλα σερβίς του Reilly Opelka θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα ημιτελικά του National Bank Open στο Τορόντο.

Ο Opelka σέρβιρε και σήμερα πολύ καλά και πέτυχε 18 άσους, για να επιβληθεί του Roberto Bautista Agut με 6-3, 7-6 (1) σε 1 ώρα και 23 λεπτά.

Ο Opelka έκανε το μοναδικό break σε ολόκληρο το παιχνίδι από πολύ νωρίς και "ξέφυγε" με 4-1 στο 1ο σετ, για να το κατακτήσει με 6-3. Στο 2ο σετ δεν υπήρξε κανένα break, αλλά ο Αμερικανός γίγαντας έκανε ένα άψογο tie-break και το κατέκτησε με 7-1, για να φτάσει στην τελική επικράτηση.

O Opelka είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης και το αποδεικνύει ξανά αυτή την εβδομάδα, με τη μεγάλη πρόκρισή του στα ημιτελικά του National Bank Open. Είναι η 1η πρόκρισή του σε ημιτελικό Masters 1000 διοργάνωσης και θα είναι ο σημαντικότερος ημιτελικός της καριέρας του.

Απέναντι στον Τσιτσιπά θα είναι η 2η του αναμέτρηση, με την πρώτη να είχε ολοκληρωθεί πρόωρα, με τραυματισμό και εγκατάλειψη του Αμερικανού, στο 5-6 του 1ου σετ, στα προημιτελικά του Σινσινάτι τέτοια εποχή πέρσι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots