ATP
Απόστολος Τσιτσιπάς: "Δεν χρειάστηκε να κάνει εμβόλιο ο Στέφανος" (vid)

 
Στέφανος & Απόστολος Τσιτσιπάς
Στέφανος & Απόστολος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 - 16:51

O πατέρας και προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις του Στέφανου για τον εμβολιασμό και τον "θόρυβο" που δημιουργήθηκε.

Σε μια επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων που είχε με την ΕΡΤ, ο Απόστολος Τσιτσιπάς τόνισε πως ο Στέφανος, όπως και οι περισσότεροι άλλοι αθλητές, δεν χρειάστηκε να εμβολιαστεί. Επίσης στάθηκε στο ότι οι αθλητές έχουν δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα και τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ προέτρεψε τους πολίτες να ενημερώνονται από τους επιστήμονες και τους γιατρούς για την καταλληλότερη θωράκιση της υγείας τους. Τέλος, ανέφερε πως η Πολιτεία οφείλει να ενημερώνει και να βρίσκει λύσεις, υπογραμμίζοντας πως η ελληνική Πολιτεία το έχει καταφέρει αυτό σε μεγάλο βαθμό.

"Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο όπως και οι περισσότεροι συναθλητές του. Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει. Λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα (μάσκες, ελεγχόμενες μετακινήσεις), βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και ANTIGEN TESTS, όπως και ο καθένας μας φαντάζομαι όταν χρειάζεται.

Ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει, εκτιμά τις συνθήκες και πράττει. Όσον αφορά για την αναγκαιότητα των εμβολίων, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο αριθμό σπουδαίων επιστημόνων και σπουδαίων ειδικών γιατρών και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν αλλά και επιβάλλεται να ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με το τι πρέπει να ακολουθήσουν για να θωρακίσουν την υγεία τους."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots