ATP
Μια επεισοδιακή διακοπή και η συμφιλίωση των Monfils και Rublev (vid)

 
Μια επεισοδιακή διακοπή και η συμφιλίωση των Monfils και Rublev (vid)
tn team Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 - 12:27

Σκηνικό έντασης εκτυλίχθηκε στην χθεσινή αναμέτρηση του Gael Monfils με τον Andrey Rublev, καθώς ο Ρώσος είχε εκνευριστεί με μια διακοπή που προκάλεσε ο Γάλλος, επειδή δεν ένιωθε καλά. Τελικά οι δυο παίκτες τα βρήκαν και μετά τον αγώνα μοιράστηκαν και μια όμορφη στιγμή στο φιλέ.

Ο Monfils δεν ένιωθε καλά και στο ξεκίνημα του 2ου σετ, στο 30-30 του 1ου σετ, κάθισε στην καρέκλα του και ενημέρωσε τον διαιτητή πως θα χρειαστεί τον γιατρό. Ήθελε να διακόψει τον αγώνα, όπως είπε, όμως δεν ήθελε να ενοχλήσει τον αντίπαλό του, γι' αυτό προτίμησε να το κάνει μετά το changeover του 3ου game.

Πριν τη διακοπή ωστόσο, ο Monfils έκανε break με ένα μεγάλο forehand στην ευθεία, κάτι που εκνεύρισε ιδιαίτερα τον Rublev. Ο Ρώσος πίστευε πως ο αντίπαλός του δεν είχε τίποτα και απλά ήθελε να χαλάσει τον ρυθμό του. O Monfils φαινόταν να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αριστερό του γόνατο, ενώ ήταν και ζαλισμένος από τη ζέστη και κατά τη διάρκεια της διακοπής έκανε εμετό σε έναν κάδο.

Οι δυο παίκτες είχαν και μια έντονη συνομιλία μετά τη διακοπή, καθώς ο Rublev έλεγε στον διαιτητή πως συνέχεια το κάνει αυτό τα τελευταία 7 χρόνια και αργότερα μπήκε στην κουβέντα και ο Monfils. Ο Γάλλος είπε στον Rublev πως το τελευταίο που ήθελε ήταν να τον ενοχλήσει και γι' αυτό δεν διέκοψε το παιχνίδι νωρίτερα, ενώ του ζητούσε επανειλημμένως συγγνώμη, καταφέρνοντας τελικά να ηρεμήσει τον Ρώσο και να τον κάνει να του δώσει το χέρι του.   

Τελικά ο Rublev, ο οποίος βρέθηκε και αργότερα πίσω με break στο 3-5, κατάφερε να ανατρέψει το 2ο σετ και να κερδίσει τον Monfils με 7-6 (2), 7-6 (5), για να προκριθεί στα προημιτελικά του Cincinnati Masters. Μετά το διπλό λάθος του Monfils στο match point, οι δυο παίκτες μοιράστηκαν και μια όμορφη στιγμή στο φιλέ.

Απόψε στις 20:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6HD), o Rublev θα αντιμετωπίσει τον Benoit Paire για μια θέση στα ημιτελικά του Σινσινάτι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots