ATP
Thiem: Πρέπει να υπάρχει χρόνος στο toilet break"

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:46

Την άποψη του για το θέμα των ημερών στο US Open είπε και ο Dominic Thiem, ο οποίος εξήγησε πως καταλαβαίνει απόλυτα τον Στέφανο Τσιτσιπά και πως και ο ίδιος θα ήθελε να επισκεφτεί τα αποδυτήρια τουλάχιστον 2 φορές σε έναν τέτοιο αγώνα, αλλά πρότεινε να οριοθετηθούν χρονικά τα toilet breaks.

"Πρώτα απ' όλα, ήταν τρομερός αγώνας και θεωρώ πως είναι καλό για το τένις που τα πράγματα γίνονται εντονότερα κατά καιρούς. Είδα όλον τον αγώνα και μπορώ να καταλάβω τον εκνευρισμό του Murray, αλλά και από τη δική μου οπτική γωνία, με αυτές τις συνθήκες στη Νέα Υόρκη και σε έναν αγώνα σαν κι αυτόν, με 5 σετ, μου φαίνεται λογικό να αποχωρήσεις από το γήπεδο τουλάχιστον 2 φορές, για να αλλάξεις ρούχα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος όταν ιδρώνεις τόσο πολύ", είπε ο Thiem, που σχολίασε το ζήτημα των ημερών για το Tennis Channel.

Ο Αυστριακός, ο οποίος δεν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να υπερασπιστεί τον τίτλο του εξαιτίας του τραυματισμού του στον καρπό, πρότεινε στη συνέχεια την οριοθέτηση των toilet breaks στα 5 λεπτά.

"Θα έπρεπε να οριοθετηθεί, επειδή όταν βγαίνεις από το γήπεδο για να αλλάξεις, δεν παίρνει πάνω από 3-4 λεπτά, το πολύ 5. Οπότε πρέπει να μπει ένα χρονικό όριο σε αυτό. Είδα τη συνέντευξη του Murray και είχε δίκιο. Το σώμα κρυώνει μετά από τόση ώρα και μετά δεν είναι εύκολο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots