ATP
Επισκέφθηκε το Χαρβαντ o Τσιτσιπάς (pics)

 
Επισκέφθηκε το Χαρβαντ o Τσιτσιπάς (pics)
tn team Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:46

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επισκέφθηκε το πανεπιστήμιο του Χάρβαντ μαζί με τον Feliciano Lopez, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Laver Cup που θα πραγματοποιηθεί στη Βοστόνη όπου και θα δώσει το παρόν.

Ο Έλληνας τενίστας και Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης έχει μεταβεί ήδη στις ΗΠΑ, καθώς θα συμμετάσχει στο Laver Cup που θα ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 26.

Ο Στέφανος μαζί με τον Feliciano Lopez -ο οποίος επίσης θα συμμετάσχει στο Laver Cup- επισκέφθηκαν το Χάρβαντ ανταλλάσσοντας πάσες με μια μπάλα ράγκμπι και βγάζοντας φωτογραφίες στους χώρους του πανεπιστημίου.

 

Ο Τσιτσιπάς και ο Lopez θα αγωνιστούν φυσικά για την Team Europe με αρχηγό τον Bjorn Borg, η οποία απαρτίζεται επίσης από τους, Daniil Medvedev (Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξης), Alexander Zverev (No.4), Andrey Rublev (No.5), Matteo Berrettini (No.7), Casper Ruud (No.10) και τον alternate Feliciano Lopez (Νο.110).

Η Team World με αρχηγό τον John McEnroe, θα αποτελείται από τους Felix Auger-Aliassime (No.11), Denis Shapovalov (No.12), Diego Schwartzman (No.15), Reilly Opelka (No.19), John Isner (No.22), Νικ Κύργιου (Νο.95) και του alternate Jack Sock (No.164).

H διοργάνωση θα διεξαχθεί για 4η φορά, μετά από τις χρονιές 2017, 2018, 2019, σε Πράγμα, Σικάγο και Γενεύη αντίστοιχα. Πέρυσι δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας Covid-19.

Η Team Europe έχει στεφθεί πρωταθλήτρια και τα 3 προηγούμενα χρόνια, ενώ ο Τσιτσιπάς θα συμμετάσχει για 2 χρονιά, μετά το 2019.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots