ATP
Laver Cup: Το πρόγραμμα της 3ης μέρας

 
Laver Cup: Το πρόγραμμα της 3ης μέρας
tn team Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 - 9:02

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 3ης και τελευταίας μέρας στο Laver Cup, με δυνατές μάχες και με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά. Δείτε το αναλυτικά.

Η σημερινή μέρα θα κάνει εκκίνηση από τις 19:00 ώρα Ελλάδας, με τον αγώνα των διπλών, εκεί όπου οι, Andrey Rublev και Alexander Zverev για την ομάδα της Ευρώπης, θα βρεθούν εναντίον των Reilly Opelka και Denis Shapovalov για τη μικτή κόσμου.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Alexander Zverev κόντρα στον Felix Auger-Aliassime, ενώ επίσης χωρίς να σταματήσει η ροή του προγράμματος, θα μπουν στη συνέχεια στο γήπεδο του TD Garden οι, Daniil Medvedev και Diego Schwartzman.

Τελευταίο παιχνίδι για το φετινό Laver Cup, θα είναι αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά με τον John Isner. Οι δυο αθλητές θα δώσουν την 7η μεταξύ τους μάχη. Κατά τις 6 προηγούμενες αναμετρήσεις, ο Στέφανος να προηγείται μεχρι στιγμής με 4 νίκες έναντι 2 του Αμερικάνου.

Ο Τσιτσιπάς έχει ένα σερί 4 συνεχόμενων νικών κόντρα στον Isner, που τρέχει από το 2019 και το τουρνουά του Πεκίνου. Ο πανύψηλος Αμερικάνος τενίστας είχε κερδίσει τις πρώτες δυο αναμετρήσεις που είχαν δώσει χωρίς να χάσει σετ. Στο Masters της Σαγκάης το 2017, και στον 4ο γύρο του Wimlbedon το 2018.

Φέτος έχουν κοντραριστεί ήδη 2 φορές. Η 1η μονομαχία ήταν τον Μάρτιο στον 2ο γύρο του Ακαπούλκο, όπου ο Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-3, 6-2 και λίγους μήνες αργότερα στο Roland Garros, εκεί όπου ο 23χρονος Έλληνας τενίστας κέρδισε και πάλι, με 5-7, 6-3, 7-6 (3), 6-1, στον 3ο γύρο.

Να θυμίσουμε πως η Team Europe προηγείται έναντι της Team World με 11-1, ενώ στο σημερινό πρόγραμμα οι νίκες θα χαρίζουν 3 πόντους σε κάθε ομάδα, αυτό σημαίνει πως δεν έχει κριθεί το αποτέλεσμα, αλλά για να φτάσει σε μια τεράστια ανατροπή η μικτή κόσμου δε θα πρέπει να ηττηθεί σε κανένα ματς.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το Eurosport

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (26/09)

TD Garden (έναρξη πρώτου αγώνα 19:00)

1) Andrey Rublev/Alexander Zverec v. Reilly Opelka/Denis Shapovalov
2) Alexander Zverev v. Felix Auger Alliasime
3) Daniil Medvedev v. Diego Schwartzman
4) Στέφανος Τσιτσιπάς v. John Isner

*Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από τις 19:00 ώρα Ελλάδας και θα συνεχιστούν μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα χωρίς κανένα κενό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots