ATP
Zverev: "Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, έχει πολύ ζέστη"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Andrew Eichenholz/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 - 21:42

To Indian Wells επιστρέφει μετά από 2,5 χρόνια, όμως αυτή τη χρονιά θα γίνει Οκτώβρη και όχι Μάρτιο όπως συνήθως, με τον Alexander Zverev να στέκεται στις καιρικές συνθήκες, που είναι πιο θερμές σε σχέση με άλλες χρονιές.

"Το δεύτερο μισό της φετινής χρονιάς είναι απίστευτο μέχρι στιγμής για μένα. Έχω χάσει μόνο έναν αγώνα και έχω κερδίσει 17. Τα πηγαίνω πολύ καλά", είπε ο Zverev, στην πρώτη του συνέντευξη στο Indian Wells μετά από 2,5 χρόνια.

"Όλοι μας είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε αυτό το τουρνουά. Είναι ένα τουρνουά στο οποίο όλοι περνάμε καλά, ακόμα και αν δεν κερδίζουμε. Για μένα, ελπίζω να αλλάξει αυτό φέτος. Να βρω ρυθμό και την καλύτερη φόρμα μου", πρόσθεσε ο Γερμανός.

Ο Zverev στάθηκε και στο κλίμα της Καλιφόρνιας, που είναι αρκετά ζεστό και ειδικότερα αυτή την εποχή: "Κανονικά παίζουμε με λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες εδώ. Οι συνθήκες φέτος είναι πολύ διαφορετικές και όλοι πρέπει να προσαρμοστούμε σ' αυτές."

Ο Zverev θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Indian Wells Masters στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Cem Ilkel και Jenson Brooksby. Η καλύτερη πορεία του στο Indian Wells ήταν το μακρινό 2016, όταν είχε κάνει και το ντεμπούτο του στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης και είχε φτάσει μέχρι τη φάση των "16".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots