ATP
Zverev: "Το εμβόλιο δεν θα είναι πρόβλημα για μένα"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Peter Staples/ATP Tour
tn team Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 - 16:24

Ο Alexander Zverev μίλησε για το ενδεχόμενο να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των παικτών για τη συμμετοχή στο Australian Open, ξεκαθαρίζοντας πως για τον ίδιο αυτό δεν θα είναι πρόβλημα.

Μετά τον μεγάλο ντόρο που έχει δημιουργηθεί για το επερχόμενο Australian Open και το ενδεχόμενο η πολιτεία της Βικτώρια να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, θέση πήρε και ο Alexander Zverev.

Ο 24χρονος Γερμανός άφησε να εννοηθεί ότι είτε έχει κάνει, είτε θα κάνει το εμβόλιο στο προσεχές μέλλον, κι έτσι για τον ίδιο δεν θα αποτελέσει πρόβλημα αν αποκλειστούν όλοι οι ανεμβολίαστοι παίκτες. Ωστόσο στήριξε τη στάση αρκετών παικτών, μεταξύ των οποίων και ο Novak Djokovic, που δεν θέλουν να αποκαλύψουν αν έχουν κάνει το εμβόλιο.

"Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για τον εαυτό του. Το μόνο που ξέρω για την Αυστραλία είναι πως πιθανότατα οι ανεμβολίαστοι παίκτες δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν, για μένα αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Αλλά ούτε και γω θέλω να μιλάω δημόσια γι' αυτό. Θεωρώ πως είναι προσωπικό ζήτημα και ο καθένας μπορεί να αποφασίσει για τον εαυτό του", είπε ο Zverev σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο Deutsche Presse-Agentur.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots