ATP
Με το δεξί ο Zverev στη Βιέννη (vid)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © GEPA-pictures
tn team Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 - 20:53

O Alexander Zverev ξεπέρασε το εμπόδιο του Filip Krajinovic στην πρεμιέρα του στο Erste Bank Open της Βιέννης. Τις 50 νίκες στη χρονιά έφτασε ο Casper Ruud.

O Zverev επικράτησε του Krajinovic με 6-2, 7-5 στην πρεμιέρα του στη Βιέννη και προκρίθηκε στους "16" του Erste Bank Open.

Ο 24χρονος Γερμανός έκανε δυο συνεχόμενα break και προηγήθηκε με 5-1 στο 1ο σετ, το οποίο έκλεισε στο σερβίς του στο 8ο game, σβήνοντας 3 break points.

Στο 2ο σετ ο Krajinovic έκανε πρώτος το break και προηγήθηκε με 4-1 και με 5-2, o Zverev όμως έκανε δυο διαδοχικά break και κέρδισε τα 5 τελευταία games της αναμέτρησης, για να κερδίσει το 2ο σετ με 7-5 και να αποφύγει το 3ο.

Στον 2ο γύρο του Erste Bank Open, ο Zverev θα αντιμετωπίσει τον Alex De Minaur, που κέρδισε χθες τον Kevin Anderson με 6-3, 7-6 (3).

Νωρίτερα σήμερα, ο Casper Ruud έφτασε στην 50ή νίκη του για φέτος, κερδίζοντας τον Lloyd Harris με 7-5, 7-6 (2). Στον 2ο γύρο ο Ruud θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Lorenzo Sonego και Dominik Koepfer.

O Felix Auger-Aliassime επιβλήθηκε του Ricardas Berankis με 6-3, 6-2 και θα διεκδικήσει μια θέση στα προημιτελικά απέναντι στον πρωταθλητή του Indian Wells, Cameron Norrie, που κέρδισε τον Marton Fucsovics με 7-6 (4), 6-1 και έφτασε τις 7 διαδοχικές νίκες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots