ATP
Murray: "Δεν άξιζα τη νίκη"

 
Murray: "Δεν άξιζα τη νίκη"
tn team Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 - 12:52

Πολύ απογοητευμένος με την εμφάνισή του ήταν ο Andy Murray, ο οποίος είπε πως μπορεί να είχε αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσει τον Dominik Koepfer, αλλά ακόμα και αν εκμεταλλευόταν μια από αυτές δεν άξιζε να προκριθεί με τον τρόπο που έπαιξε.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος αυτή τη στιγμή. Είναι πιθανότατα μια από τις πιο οδυνηρές ήττες μου. Είναι ο 1ος γύρος του τουρνουά και δεν άξιζα τη νίκη. Δεν έπαιξα αρκετά καλά για να κερδίσω. Γι' αυτό είμαι και τόσο απογοητευμένος, επειδή δεν έπαιξα καλά", είπε ο Murray στη συνέντευξή του μετά από τον αγώνα του με τον Koepfer.

Θυμίζουμε πως ο Murray είχε 7 match points στο 3ο σετ για να κερδίσει τον 27χρονο Γερμανό, αλλά δεν αξιοποίησε καμία από αυτές και τελικά ηττήθηκε μετά από μια τρίωρη μάχη, για τον 1ο γύρο του Rolex Paris Masters.

"Κατάφερα να φέρω τον εαυτό μου στη θέση να κερδίσει τον αγώνα, αλλά δεν άξιζα τη νίκη για να είμαι ειλικρινής. Είχα πολλές ευκαιρίες στο τέλος, όμως με τον τρόπο που έπαιξα γενικά απόψε, δεν το άξιζα", πρόσθεσε ο 34χρονος Βρετανός.

Ο Murray τις τελευταίες εβδομάδες έδειχνε ψήγματα του παλιού του εαυτού, ξεκινώντας σχεδόν σε κάθε τουρνουά που έπαιζε δυνατά. Την προηγούμενη εβδομάδα στη Βιέννη πέτυχε και την πρώτη του Top 10 νίκη από τον Αύγουστο του 2020, εις βάρος του Hubert Hurkacz. Η αδυναμία του ήταν στη συνέπεια να παρουσιάσει το ίδιο επίπεδο για μια γεμάτη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να φτάσει μακριά σε κάποιο τουρνουά.

"Ξέρω πως θα σταματήσω να χάνω στον 2ο και στον 3ο γύρο. Θα συμβεί. Θα γίνει καλύτερο. Θα βελτιωθώ και θα έρθει μια εβδομάδα που θα μου βγει. Είτε αυτό γίνει σε μια εβδομάδα, είτε σε δυο, είτε σε μερικούς μήνες, ξέρω πως θα γίνει", είχε πει ο κάτοχος 3 Grand Slam τίτλων την προηγούμενη εβδομάδα στη Βιέννη.

Τελευταίος σταθμός στη χρονιά για τον Murray θα είναι η Στοκχόλμη στη Σουηδία, όπου θα αγωνιστεί με wild card την επόμενη εβδομάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots