ATP
Επιστρέφει στο Άμπου Ντάμπι ο Thiem (vid)

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem © Mallorca Championships / Manuel Queimadelos
tn team Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 - 16:32

O Dominic Thiem θα επιστρέψει στο Άμπου Ντάμπι και στο Mubadala World Tennis Championships, όπου θα αγωνιστεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, την οποία αναγκάστηκε να κλείσει πολύ νωρίς εξαιτίας του τραυματισμού του στον καρπό, ο Thiem θέλει να τα αφήσει όλα πίσω του και να κάνει μια δυναμική επιστροφή στο 2022.

Πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα σεζόν, ο Αυστριακός θα έχει τη δυνατότητα να δώσει μερικούς πολύ δυνατούς αγώνες στο Άμπου Ντάμπι, καθώς ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στο δυνατό τουρνουά επίδειξης, Mubadala World Tennis Championships.

"Γεια σου Άμπου Ντάμπι, ήρθε η ώρα του Thiem! Ανυπομονώ να επιστρέψω στο court, τα λέμε σύντομα", είπε ο Thiem στο σύντομο βίντεο που δημοσιεύτηκε.

Το 13ο Mubadala World Tennis Championships θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18 Δεκεμβρίου. Ο Thiem ήταν ο 3ος παίκτης που ανακοινώθηκε στο ανδρικό τουρνουά, μετά από τους Denis Shapovalov και Casper Ruud. Θυμίζουμε πως στις γυναίκες θα παίξουν οι Emma Raducanu και Belinda Bencic.

Ο Thiem θα συμμετέχει για 3η φορά στο γνωστό τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι, μετά από το 2017 και το 2018. Το 2017 είχε πάρει την 3η θέση στο τουρνουά, ενώ το 2018 είχε πάρει την 6η θέση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots