ATP
Απέκλεισε και τον Auger-Aliassime o Koepfer!

 
Dominik Koepfer
Dominik Koepfer © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 - 14:23

O Dominik Koepfer μετά από τον Andy Murray έβγαλε εκτός Bercy και τον Felix Auger-Aliassime, συνεχίζοντας την πορεία του στο παρισινό Masters, που ξεκίνησε ως lucky loser!

Δυο μέρες μετά τη μεγάλη νίκη του επί του Andy Murray, σε έναν αγώνα που ξεπέρασε τις 3 ώρες σε διάρκεια και χρειάστηκε να σβήσει 7 match points (!), o Dominik Koepfer έβγαλε εκτός Paris Masters και το Νο.9 του ταμπλό, Felix Auger-Aliassime, τον οποίο κέρδισε με 6-3, 7-5.

O Koepfer, αφού έσβησε ένα break point για να κρατήσει το σερβίς του στο 6ο game και να ισοφαρίσει σε 3-3, έκανε το πρώτο break της αναμέτρησης στο επόμενο game και προηγήθηκε με 4-3.

Ακολούθησαν 2 ακόμα διαδοχικά breaks για τον Γερμανό, που κέρδισε συνολικά 7 games στη σειρά και προηγήθηκε με 6-3, 3-0, δείχνοντας να "καθαρίζει" τον αγώνα! Ήταν μπροστά μέχρι και με 4-1 ο Koepfer, όμως ο Auger-Aliassime απάντησε στο break και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4.

Αργότερα ισοφάρισε και σε 5-5 ο νεαρός Καναδός, αλλά στο 12ο game, τη δεύτερη φορά που χρειάστηκε να σερβίρει για την παραμονή του στο τουρνουά, υπέστη ένα νέο break και τελικά δεν απέφυγε τον πρόωρο αποκλεισμό, γνωρίζοντας την ήττα σε 1 ώρα και 38 λεπτά.

Ο Koepfer είχε πάρει μόλις 3 games την Κυριακή στον αγώνα του με τον Miomir Kecmanovic και αποκλείστηκε από τον τελευταίο γύρο των προκριματικών. Πήρε όμως το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό ως lucky loser και το έχει αξιοποιήσει στο έπακρο, αφού θα είναι στους "16" καλύτερους. Εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Tommy Paul και Hubert Hurkacz.

Στον άλλον αγώνα που ολοκληρώθηκε μέχρι στιγμής για σήμερα, ο James Duckworth κέρδισε τον Lorenzo Musetti με 6-3, 3-6, 6-3 και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον 3ο γύρο, αν ο Στέφανος επιβεβαιώσει αργότερα σήμερα τα προγνωστικά απέναντι στον Alexei Popyrin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots