ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Δευτέρας

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Peter Staples/ATP Tour
tennisnews team Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 - 10:26

Τις πρεμιέρες τους στο ATP Finals θα πραγματοποιήσουν σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Novak Djokovic. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Τσιτσιπάς, πρωταθλητής του ATP Finals το 2019, θα ανοίξει τις υποχρεώσεις του στο 3ο συνεχόμενό του Finals απόψε στις 22:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6HD), απέναντι στον Andrey Rublev.

Θα είναι η 8η συνάντηση των δυο παικτών στο tour, με τον Στέφανο να προηγείται με 4-3 στις νίκες. Φέτος οι δυο τους αναμετρήθηκαν δυο φορές, με τον Rublev να παίρνει τη νίκη στα ημιτελικά του Ρότερνταμ, αλλά τον Στέφανο να παίρνει τη ρεβάνς μερικές εβδομάδες μετά, στον τελικό του Monte-Carlo Masters. Είχαν συναντηθεί και πέρσι στο ATP Finals, με τον Στέφανο να κερδίζει μετά από πολύ μεγάλη μάχη, στο tie-break του 3ου σετ.

Στις 15:00 θα γίνει το πρώτο (μονό) ματς της ημέρας, με τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου και πρόσφατο πρωταθλητή του παρισινού Masters, Novak Djokovic, να αντιμετωπίζει τον Casper Ruud, στο ντεμπούτο του Νορβηγού στη διοργάνωση.

Θα είναι η 2η συνάντησή τους, με τον Djokovic να κερδίζει την πρώτη στα ημιτελικά του χωμάτινου Masters της Ρώμης πέρσι (7-5, 6-3). Θυμίζουμε πως ο Djokovic έχει να κερδίσει τον τίτλο από το 2015, αλλά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να διεκδικήσει τον 6ο τίτλο του στο Finals και να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Roger Federer.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας:

Centre Court:
12:30 Ram/Salisbury [2] v. Murray/Soares [7]
15:00 Novak Djokovic [1] v. Casper Ruud [8] COSMOTE SPORT 6HD
19:30 Herbert/Mahut [3] v. Cabal/Farah [5]
22:00 Stefanos Tsitsipas [4] v. Andrey Rublev [5] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots