ATP
Τσιτσιπάς: "Ανυπομονώ να επιστρέψω, να βρυχώμαι και να παλεύω"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Philippe Montigny/FFT
tn team Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 - 4:14

Η δημοσίευση του Στέφανου Τσιτσιπά για το άδοξο τέλος της φετινής σεζόν, τις όμορφες στιγμές που υπήρξαν σ' αυτή και τη συνέχεια, την οποία αντικρύζει χωρίς μετάνοιες και αρνητικότητα.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Τσιτσιπά μετά το τέλος της σεζόν του:

"Δεν ήταν αυτός ο τρόπος που περίμενα να τελειώσει αυτή η σεζόν. Είναι δύσκολο να το δεχθώ και να το βάλω στο μυαλό μου. Ήταν το τουρνουά που πραγματικά ανυπομονούσα να παίξω έως το τέλος φέτος.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη δημοσίευση σε όλες τις όμορφες στιγμές που είχα στο γήπεδο φέτος. Συγχαρητήρια σε όλους για τη σκληρή δουλειά, την πρόοδο, τη συγκέντρωση, τον πόνο, την πίστη, την αποδοχή, την αφοσίωση, το θράσος και την ηρεμία που έβαλαν το 2021. Δεν υπάρχει χώρος για αρνητικότητα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος απολύτως να νιώθω μεταμέλεια, λύπη ή φόβο. Η υγεία μου και η καλή μου κατάσταση θα είναι πάντα τα πιο σημαντικά για μένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά κάθε υποστηρικτή μου, αλλά και όσους πίστεψαν σε μένα για την αφοσίωσή τους σε μένα σε όλο αυτό το καθημερινό ταξίδι. Οι φίλαθλοι είναι οικογένεια.

Ευχαριστώ τους προπονητές, τους ατζέντηδες, τους γυμναστές, τους φυσιοθεραπευτές, τους μάνατζερ, τους συμπαίκτες, τους οργανισμούς, τις φιλανθρωπικές και τους συναδέλφους μου, που βγάζετε τον καλύτερό μου εαυτό καθημερινά. Οι αξίες σας είναι το ίδιο σημαντικές.

Ανυπομονώ να επιστρέψω στο court, να βρυχώμαι και να παλεύω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots