ATP
Zverev: "Πιστεύω πως θα έρθει και το Slam"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 - 22:07

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά, στην οποία κέρδισε τους δυο σημαντικότερους τίτλους μετά από τα Grand Slams, ο Alexander Zverev θέλει να κάνει και το επόμενο βήμα και πιστεύει πως θα τα καταφέρει το 2022.

"Ναι, το πιστεύω, γιατί όχι; Έχω πετύχει σε κάθε επίπεδο και τώρα λείπει μόνο ένα. Ελπίζω να τα καταφέρω την επόμενη χρονιά", είπε ο Zverev, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής στο ATP Finals για 2η φορά στην καριέρα του χθες στο Τορίνο.

Κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα στον τελικό, ο Sascha επιβλήθηκε του Daniil Medvedev με 6-4, 6-4 και κατέκτησε τον τίτλο έχοντας κερδίσει τους δυο κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης, αφού στα ημιτελικά είχε κερδίσει και τον Novak Djokovic.

"Δεν θα μπορούσα να νιώθω καλύτερα. Είμαι χαρούμενος με τη σεζόν μου και με το κλείσιμο της σεζόν. Είχα έτσι κι αλλιώς εκπληκτική χρονιά, αλλά το να κερδίσω και τον τίτλο εδώ είναι κάτι απίθανο", είπε ακόμα στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου σε τουρνουά για φέτος ο 24χρονος Γερμανός, που τερμάτισε τη σεζόν στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots