ATP
Χάνει το Davis Cup o Alcaraz - θετικός στον Covid-19

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 - 9:54

Ο Carlos Alcaraz, το μεγάλο ταλέντο του ισπανικού τένις, δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του αυτή την εβδομάδα στους τελικούς του Davis Cup, καθώς ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Το παιδί θαύμα της ισπανικής ομάδας του Davis Cup, Carlos Alcaraz, ανακοίνωσε πως ήταν θετικός στον Covid-19 κι έτσι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στους τελικούς της Μαδρίτης τις επόμενες ημέρες.

"Ήθελα να σας ενημερώσω πως σήμερα διαγνώστηκα θετικός στον Covid-19, που θα με εμποδίσει από το να αγωνιστώ στο Davis Cup, για το οποίο ήμουν ενθουσιασμένος", έγραψε στην ανακοίνωσή του ο 18χρονος, ο οποίος ήταν ένα από τα δυνατότερα όπλα της Ισπανίας.

"Το Σάββατο συναντηθήκαμε για πρώτη φορά με την ομάδα, έκανα PCR και βγήκε αρνητικό και μετά κάθε 2 μέρες έκανα ξανά τεστ και έβγαιναν αρνητικά. Είναι λυπηρό που θα χάσω ένα τόσο σπουδαίο και ξεχωριστό τουρνουά, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που θα εκπροσωπούσα την Ισπανία εδώ στη Μαδρίτη, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν συμβαίνουν όπως τα θέλεις και πρέπει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις και να βγεις δυνατότερος.

Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά, έχω πολύ ήπια συμπτώματα και θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Παίρνω μεγάλη ενθάρρυνση από όλη την ομάδα, θα τη στηρίξω και θα την παρακολουθήσω από την τηλεόραση. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη."

Τη θέση του Alcaraz στην ομάδα της Ισπανίας πήρε ο Pedro Martinez. Οι Ισπανοί έχουν ακόμα στην αποστολή τους, τους Pablo Carreno Busta, Albert Ramos Vinolas, Feliciano Lopez και Marcel Granollers. Η Ισπανία βρίσκεται στον 1ο όμιλο, μαζί με την πολύ δυνατή Ρωσία των Daniil Medvedev, Andrey Rublev, Aslan Karatsev και Karen Khachanov, καθώς και το Εκουαδόρ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots