ATP
O Djokovic έγινε γραμματόσημο στη Σερβία

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Vuk Branković
tn team Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 - 17:36

Ακόμα μια αναγνώριση προστέθηκε στην πλούσια λίστα του Novak Djokovic, που φέρει το δικό του γραμματόσημο στη Σερβία.

Αυτή την εβδομάδα έγινε και επίσημη η κυκλοφορία του γραμματοσήμου του Djokovic, που έγινε ο πρώτος αθλητής στη Σερβία που υπάρχει επίσημο γραμματόσημο με τη φωτογραφία και το όνομά του.

"Είναι μεγάλη τιμή που έχω το δικό μου σερβικό γραμματόσημο. Ευχαριστώ τη γενναιόδωρη χώρα μου, γι' αυτό το σπάνιο δώρο", έγραψε ο Djokovic στο Twitter.

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τη σερβική ταχυδρομική υπηρεσία για το ίδρυμά μου, ώστε να έχει κάθε παιδί την ευκαιρία να πηγαίνει σε νηπιαγωγείο. Είμαι ευγνώμων σε όσους δούλεψαν γι' αυτό. Τώρα η Jelena Djokovic και εγώ, θα πάρουμε μερικά γραμματόσημα για τα παιδιά μας, για να στείλουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη!"

Ο καλλιτέχνης που επιμελήθηκε το γραμματόσημο ήταν ο Boban Savic, που φρόντισε να υπάρχουν αναφορές σε μερικά από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του Nole, όπως τα 20 Grand Slams και τα 37 Masters 1000.

"Ευχαριστώ την ταχυδρομική υπηρεσία της Σερβίας γι' αυτή την πρωτοβουλία, την οποία βίωσα σε μια προσπάθεια να αναβιώσω την παράδοση της συγγραφής επιστολών και της αποστολής καρτ ποστάλ. Χαίρομαι που μπορώ αν συνεισφέρω σ' αυτό", δήλωσε ο Djokovic στην επίσημη ιστοσελίδα του ιδρύματός του, Novak Djokovic Foundation.

"Το ίδρυμά μας λαμβάνει πολλές επιστολές καθημερινά από παιδιά και από δασκάλους, απ' όλη τη Σερβία, που χρειάζονται βοήθεια και υποστήριξη. Θέλουμε τα επόμενα 10 χρόνια κάθε παιδί στη Σερβία να έχει πρόσβαση σε νηπιαγωγείο και τις συνθήκες όπου θα μπορεί να πραγματοποιεί τα όνειρά του. Μαζί θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό πράξη το συντομότερο δυνατό και χαιρόμαστε που όλο και περισσότεροι συνεργάτες έρχονται μαζί μας, συμπεριλαμβανομένης και της ταχυδρομικής υπηρεσίας."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots