ATP
Μόλις 5 παίκτες είναι ανεμβολίαστοι στο Top 100

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021 - 15:25

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ΑΤΡ, μόλις 5 παίκτες παραμένουν ανεμβολίαστοι στο Top 100 αυτή τη στιγμή.

Τα δεδομένα αλλάζουν στο τένις από το 2022 και το Australian Open ήταν το πρώτο μεγάλο τουρνουά που πήρε τη μεγάλη απόφαση να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στους παίκτες και στις παίκτριες, ώστε να μπορέσουν να αγωνιστούν στην Αυστραλία.

Όπως αναφέρει και η πιο πρόσφατη ενημέρωση που είχαμε από την ΑΤΡ, μέσω ενός μηνύματος του Simon Higson, εκτελεστικού αντιπροέδρου της ΑΤΡ, το 95% των παικτών στο Top 100 έχει εμβολιαστεί.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μόνο 5 παίκτες αυτή τη στιγμή στο Top 100 παραμένουν ανεμβολίαστοι, ή δεν έχουν ενημερώσει για την κατάστασή τους.

Θυμίζουμε πως παραμένει άγνωστη, τουλάχιστον στη δημόσια σφαίρα, η κατάσταση εμβολιασμού του Novak Djokovic, που μπορεί να βρίσκεται στις λίστες συμμετοχής του ATP Cup και του Australian Open, όμως σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι αμφίβολος και για τα δυο τουρνουά.

Μάλιστα, από το ATP Cup έχει αποφασίσει ήδη την απόσυρσή του, όπως τουλάχιστον μεταδίδει η Blic, που ήρθε σε επικοινωνία με άτομο του περιβάλλοντος του Nole.

Το Australian Open αναμένεται να ξεκινήσει σε κάτι περισσότερο από 3 εβδομάδες, στις 17 Ιανουαρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots