ATP
Tennis Australia: "Ακόμα εντός ATP Cup o Djokovic"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 - 15:27

Παρά τα σερβικά δημοσιεύματα και το γεγονός πως ο Novak Djokovic δεν έχει αναχωρήσει ακόμα για την Αυστραλία, εκπρόσωπος της Tennis Australia ενημέρωσε σήμερα πως δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη απόσυρση από την ομάδα της Σερβίας για το ATP Cup.

Όπως μάθαμε τα Χριστούγεννα από τη σερβική Blic και από έμπιστη πηγή από το περιβάλλον του Djokovic, ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή του για το ATP Cup.

Προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται να πηγαίνει και από το γεγονός πως οι μέρες περνούν και ο Djokovic ακόμα δεν έχει αναχωρήσει για το Σίδνεϊ. Θυμίζουμε, πως η Σερβία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για το ATP Cup το Σάββατο, 1 Ιανουαρίου.

Σήμερα ωστόσο, εκπρόσωπος της Tennis Australia στάθηκε στο ότι λίγες ημέρες πριν το τουρνουά, ο Djokovic δεν έχει αποσύρει επίσημα τη συμμετοχή του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

"Δεν υπάρχουν αποσύρσεις από την ομάδα της Σερβίας", είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της αυστραλιανής ομοσπονδίας, όπως μεταδίδει η Sydney Morning Herald.

Λίγες μέρες απομένουν για να ξεκινήσει και επίσημα η νέα σεζόν και να μάθουμε αν ο Djokovic τελικά θα παίξει στο ATP Cup ή όχι, καθώς και το πιο σημαντικό, αν ο Σέρβος θα αποφασίσει να πάει στην Αυστραλία για να διεκδικήσει τον 21ο Grand Slam τίτλο του και τον 10ο στο Australian Open.  

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots