ATP
Djokovic: Κοντά στην Αυστραλία σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Darren Carroll / USTA
tn team Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 - 23:01

Συνεχίζεται το σίριαλ σχετικά με τη συμμετοχή του Novak Djokovic στο φετινό Australian Open, με τα τελευταία δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Σέρβος κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Η εφημερίδα Blic της Σερβίας, ήταν εκείνη που έβγαλε τα Χριστούγεννα μια ανεπίσημη πληροφορία, πως ο Djokovic "κατά 99% δεν θα αγωνιστεί" στο ATP Cup την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι τελευταίες πληροφορίες ωστόσο, δείχνουν πως ο Σέρβος είναι πολύ κοντά στο να αναχωρήσει για την Αυστραλία, χωρίς να είναι ακόμα επίσημη καμία πηγή.

"Υπάρχει η πληροφορία, ακόμα ανεπίσημη, πως τα πράγματα κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Αλλά θα γίνει έτσι; Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ακόμα αν ο Novak θα παίξει στην Αυστραλία", ανέφερε μέλος της ομάδας μάνατζερ του Σέρβου, όπως δημοσίευσε η σερβική Sport Klub.

Σε σίριαλ με πολλά επεισόδια έχει εξελιχθεί η ιστορία της συμμετοχής του Djokovic στο φετινό Australian Open, μετά την ανακοίνωση των Αυστραλών πως δεν θα επιτραπούν στο τουρνουά ανεμβολίαστοι παίκτες.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου δεν θέλει να αποκαλύψει το αν έχει εμβολιαστεί ή όχι, τα σενάρια υποστηρίζουν πως δεν το έχει κάνει, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να αγωνιστεί κάποιος στην Αυστραλία μέσως ειδικής ιατρικής εξαίρεσης, μια πληροφορία που ενέτεινε ακόμα περισσότερο τις φήμες.

Αν πάντως ο Nole έχει αποφασίσει να παίξει στο ATP Cup και στο Australian Open - το όνομά του παραμένει στις λίστες και των δυο τουρνουά - θα πρέπει να αναχωρήσει άμεσα για Σίδνεϊ, αφού ο πρώτος του αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Πρωτοχρονιά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots