ATP
Zverev: "Δεν είμαι ο ίδιος παίκτης με το 2019"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © ATP Tour
tn team Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 - 20:31

Ο Alexander Zverev τόνισε πως δεν είναι ο ίδιος παίκτης με το 2019, όταν επίσης ξεκινούσε τη σεζόν του έχοντας κερδίσει το ATP Finals και δε συνέχισε όμως την ανοδική του πορεία, ενώ είπε ακόμα πως ο στόχος της Γερμανίας στο ATP Cup είναι να κερδίσει το τρόπαιο.

"Είμαστε εδώ ως ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Πέρσι φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά, κερδίσαμε δυο πολύ καλές ομάδες, τον Καναδά και την υπερασπίστρια του τίτλου Σερβία. Πιστεύω πως όλοι θα παίξουν τον ρόλο τους στην ομάδα, εντός και εκτός court", είπε ο Zverev στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Γερμανίας.

Ο Zverev, ο οποίος τελείωσε ιδανικά τη χρονιά με την κατάκτηση του ATP Cup, θα έχει τρεις πολύ δυνατές αναμετρήσεις, στους αγώνες που θα δώσει στα μονά για τη φάση των ομίλων. Θα αντιμετωπίσει τον Cameron Norrie της Μεγάλης Βρετανίας, τον Taylor Fritz των ΗΠΑ και τον Felix Auger-Aliassime του Καναδά.

"Οι αγώνες είναι δύσκολοι. Παίζω με τον Cameron, που ξεκινάει τη χρονιά ως Νο.12 στον κόσμο. Θα είναι μεγάλη πρόκληση. Θα ξέρω ακριβώς σε τι κατάσταση βρίσκομαι μετά απ' αυτούς τους αγώνες", είπε ο Zverev.

Όσο για το τι τον περιμένει αυτή τη χρονιά, ο Zverev θεωρεί πως έχει ωριμάσει και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο κλείσιμο του 2021 για να φτάσει ακόμα ψηλότερα το 2022. Θυμίζουμε πως είχε κατακτήσει το ATP Finals και το 2018, όμως η επόμενη χρονιά που είχε ακολουθήσει δεν ήταν η καλύτερη.

"Όταν κέρδισα το Finals το 2018, δεν ήμουν προετοιμασμένος για να βρεθώ στην κορυφή. Νιώθω πως είμαι πολύ διαφορετικός παίκτης τώρα από τότε, αλλά είμαι βελτιωμένος και ως άνθρωπος. Όλες οι εμπειρίες που έχω ζήσει με έχουν βοηθήσει να μάθω και να μπορώ να διαχειρίζομαι την πίεση, τα media και γενικά να νιώθω πιο άνετα κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots