ATP
Διπλό Κύργιος με Περβολαράκη στο Σίδνεϊ!

 
Διπλό Κύργιος με Περβολαράκη στο Σίδνεϊ!
tn team Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 - 11:48

Ένα ζευγάρι έκπληξη θα δούμε στα διπλά του τουρνουά του Σίδνεϊ την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς ο Νικ Κύργιος θα μοιραστεί το court με τον Μιχάλη Περβολαράκη.

Ο Περβολαράκης, που έπαιξε την προηγούμενη εβδομάδα διπλά μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο ATP Cup και τα πήγαν πολύ καλά, θα έχει τη δυνατότητα να παίξει πολύ δυνατό διπλό και την ερχόμενη εβδομάδα στην Αυστραλία.

Θα παίξει μαζί με τον Νικ Κύργιο στο διπλό του Sydney Tennis Classic, όπως έγινε γνωστό σήμερα, και μάλιστα αυτή θα είναι η πρώτη του παρουσία σε διοργάνωση της ATP, εκτός του ATP Cup.

Στον 1ο γύρο, Κύργιος και Περβολαράκης θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Νεοζηλανδό Marcus Daniell και τον Αμερικανό Denis Kudla, δυο έμπειρους παίκτες διπλών, ενώ αν κερδίσουν θα βρεθούν στο δρόμο των Νο.3 του ταμπλό, John Peers και Filip Polasek.

Γνωστή έγινε και η κλήρωση του μονού, όπου ο Κύργιος θα έχει με το καλημέρα στη σεζόν πολύ δύσκολη αποστολή, παίζοντας στον πρώτο του αγώνα ενάντια στον Fabio Fognini. Στο Νο.1 του ταμπλό είναι ο Aslan Karatsev, ενώ στο Νο.2 ο Nikoloz Basilashvili, ο οποίος θα κάνει την πρεμιέρα του στον 2ο γύρο και εκεί είναι πιθανό να παίξει με τον Andy Murray!

Sydney Tennis Classic - Μονό

Sydney Tennis Classic - Διπλό

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots