ATP
Θετικός στον κορωνοϊό ο Κύργιος!

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 9:54

Ο Νικ Κύργιος βρέθηκε θετικός στην Covid-19 και απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Σίδνεϊ, όπου θα έπαιζε στα μονά, αλλά και στα διπλά με τον Μιχάλη Περβολαράκη.

Ο Κύργιος έλαβε σήμερα θετικό τεστ στον κορωνοϊό και όπως ήταν επόμενο απέσυρε τη συμμετοχή του από το Sydney International. Τη θέση του στα μονά πήρε ο Daniel Altmaier, που θα αντιμετωπίσει τον Fabio Fognini στον 1ο γύρο. Ο Κύργιος θα έπαιζε και στο διπλό, μαζί με τον Μιχάλη Περβολαράκη, με τον οποίο μάλιστα προπονήθηκαν μαζί χθες στο Σίδνεϊ.

Ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω άσθματος, παραμένει πάντως αισιόδοξος για το Australian Open, όπως σημείωσε και στην ανακοίνωση που έκανε μέσα από τα social media. 

"Γεια σε όλους. Ήθελα να είμαι ανοιχτός σε όλους, ο λόγος που έπρεπε να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το Σίδνεϊ, είναι επειδή βγήκα θετικός στον Covid. Νιώθω καλά για την ώρα και δεν έχω συμπτώματα. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και να μείνετε ασφαλείς όπου μπορείτε. Αν όλα πάνε καλά, θα τα πούμε στο Australian Open", έγραψε ο Κύργιος σε story του στο Instagram.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots