ATP
Αποσύρθηκε λόγω άσθματος ο Κύργιος

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 - 11:35

O Νικ Κύργιος απέσυρε τη συμμετοχή του από το 250άρι της Μελβούρνης εξαιτίας άσθματος και θα επιστρέψει στην Καμπέρα για να δει τι θα κάνει ενόψει του Australian Open.

Εκτός Melbourne Summer Set έμεινε ο Νικ Κύργιος, που σήμερα απέσυρε τη συμμετοχή του από το 250άρι της Μελβούρνης λόγω άσθματος. Θα επιστρέψει στη βάση του στην Καμπέρα ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός, όπου θα εξετάσει τις επιλογές του. Την επόμενη εβδομάδα έχει δηλώσει συμμετοχή για το τουρνουά του Σίδνεϊ, ενώ σε δυο εβδομάδες είναι βεβαίως το Australian Open.

Ο Κύργιος, που ήταν όλη την εβδομάδα άρρωστος, θα έκανε την πρεμιέρα του σήμερα για τη φετινή σεζόν, απέναντι στον Alex Molcan, στη Rod Laver Arena. Τελικά τη θέση του πήρε o Andreas Seppi, ο οποίος μπήκε στο τουρνουά μέσα από τα προκριματικά, ενώ προστέθηκε στο ταμπλό και ένας lucky loser.

"Λυπάμαι πολύ που έπρεπε να αποσυρθώ από το Melbourne Summer Set. Δεν νιώθω καλά τις τελευταίες 4 μέρες. Έκανα πολλά τεστ Covid-19, αλλά όλα ήταν αρνητικά. Δεν είμαι στο 100% μου, οπότε πρέπει να λείψω αυτή την εβδομάδα, για να είμαι έτοιμος στο Σίδνεϊ την επόμενη", είπε ο Κύργιος.

"Ανυπομονούσα να παίξω μπροστά στους καλύτερους fans του κόσμου. Ανυπομονώ να σας δω όλους σύντομα. Να προσέχετε και θα τα πούμε σύντομα", είπε ο Κύργιος, ο οποίος θα είναι στην Καμπέρα τις 24 επόμενες ώρες και όταν νιώθει καλύτερα θα αναχωρήσει για το Σίδνεϊ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots