ATP
Νέα αναβολή στην επιστροφή του Thiem (vid)

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem © Cordoba Open
tn team Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 - 11:04

Ούτε αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψει στη δράση ο Dominic Thiem, ο οποίος απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά της Κόρδοβας εξαιτίας ενός μικρού τραυματισμού.

Έχει χρειαστεί να κάνουν πολλή υπομονή οι φίλοι του Thiem για να τον δουν και πάλι στο γήπεδο, ωστόσο θα περιμένουν λίγο ακόμα, αφού ο 28χρονος Αυστριακός απέσυρε τη συμμετοχή του από το Cordoba Open αυτή την εβδομάδα.

Όπως ανακοίνωσε και με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στις σελίδες του τουρνουά, ο Thiem είχε έναν μικρό τραυματισμό στις αρθρώσεις του στα δάχτυλα των χεριών και δεν μπορούσε να προπονηθεί τις τελευταίες μέρες, γιατί πονούσε το χέρι του. Ο καρπός του πάντως, που ήταν το βασικό το πρόβλημα τους τελευταίους μήνες, είναι μια χαρά όπως είπε, κι έτσι αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί σύντομα.

Ο Thiem, ο οποίος συμμετείχε μόλις σε 9 τουρνουά το 2021 και έχει να αγωνιστεί από τον Ιούνιο, έχει τώρα στόχο να αγωνιστεί στο Argentina Open την επόμενη εβδομάδα, στο Μπουένος Άιρες. Παρότι 250άρι τουρνουά, θα είναι στο Νο.5 του ταμπλό, καθώς έχει υποχωρήσει στο Νο.37 της παγκόσμιας κατάταξης μετά από την 7μηνη αγωνιστική του απραξία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots