ATP
"O Djokovic θα εμβολιαστεί μετά το 21ο του Nadal"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Andrew Ong / USTA
tn team Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 - 12:23

Ο βιογράφος του Novak Djokovic, Daniel Muksch, υποστήριξε πως στο περιβάλλον του Novak Djokovic ακούγεται ήδη πως αποφάσισε να εμβολιαστεί και σ' αυτή την απόφαση συνέβαλε και το 21ο major του Rafael Nadal.

"Ίσως να συνέβαλε και ο τελικός του Australian Open σε αυτό, να τον παρακίνησε το 21ο του Rafael Nadal. Αλλά αυτό που ακούγεται από το περιβάλλον του, είναι πως θα εμβολιαστεί", είπε ο Muksch στο Servus TV.

Ο βιογράφος του Djokovic, συγγραφέας του βιβλίου "Novak Djokovic - Ein Leben land im Krieg" (Novak Djokovic: Μια ζωή σε πόλεμο), που θα κυκλοφορήσει αυτόν τον Μάρτιο, σχολίασε ακόμα και τα δρώμενα του προηγούμενου μήνα στην Αυστραλία, λέγοντας πως ο Nole δεν εγκρίνει τα όσα ειπώθηκαν και έγιναν από τον πατέρα του σ' αυτό το διάστημα, αλλά από την άλλη έχει και σαν στάση να μην εναντιώνεται μαζί του δημοσίως.

"Ποτέ δεν θα εναντιωθεί στον πατέρα του δημόσια, ακολουθεί αυτή τη στάση. Από την άλλη, είμαι σίγουρος πως δεν συμφωνούσε με όλα όσα συνέβαιναν στο Βελιγράδι εκείνη την τρελή περίοδο που βρισκόταν στη Μελβούρνη."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots