ATP
Στην entry list του Ίντιαν Γουέλς Djokovic και Nadal

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 - 14:42

Δημοσιεύτηκε η λίστα αποδοχής του πρώτου Masters του 2022 και βρίσκονται σε αυτή τόσο ο Novak Djokovic, όσο και o Rafael Nadal. Δείτε την αναλυτικά.

Χωρίς πολλές απουσίες δημοσιεύτηκε η πρώτη λίστα αποδοχής του Indian Wells Masters σήμερα. Σ' αυτήν βρίσκονται οι 10 πρώτοι της παγκόσμιας κατάταξης: Novak Djokovic, Daniil Medvedev, Alexander Zverev, Στέφανος Τσιτσιπάς, Rafael Nadal, Matteo Berrettini, Andrey Rublev, Casper Ruud, Felix Auger-Aliassime και Jannik Sinner.

Παραμένει βεβαίως το ερωτηματικό για αν θα αγωνιστούν οι δυο εκ των Big 3, Nadal και Djokovic. Για τον Djokovic, που αναμένεται σε λιγότερο από 2 εβδομάδες να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αυτό φαίνεται πως είναι το πιθανότερο σενάριο, με τα ερωτηματικά να εγείρονται κυρίως για τον Nadal, που δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα επιστρέψει μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του Australian Open.

Εκτός λίστας πάντως έμεινε ο Roger Federer, ο οποίος ακόμα δεν θα επιστρέψει στη δράση και αναμένεται να χάσει κι άλλο έδαφος στην παγκόσμια κατάταξη της επόμενες εβδομάδες.

Αναλυτικά η "preliminary entry list" για το Ίντιαν Γουέλς:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots