ATP
Θα παίξει διπλά με τον Feli o Τσιτσιπάς στο Ακαπούλκο

 
Θα παίξει διπλά με τον Feli o Τσιτσιπάς στο Ακαπούλκο
© GEPA-pictures
tn team Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 - 14:52

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα συνεργαστεί για μια ακόμα φορά με τον Feliciano Lopez και θα παίξουν μαζί στο διπλό του τουρνουά του Ακαπούλκο την επόμενη εβδομάδα.

Ο Στέφανος είχε παίξει για 1η φορά με τον "Feli" στη Βιέννη πέρσι, στο Erste Bank Open, όπου τα πήγαν πολύ καλά. Στον 1ο γύρο κέρδισαν την πολύ δυνατή ομάδα των Ivan Dodig και Marcelo Melo, ενώ στα προημιτελικά ηττήθηκαν από ένα επίσης πολύ δυνατό δίδυμο, τους Juan Sebastian Cabal και Robert Farah, με 8-10 στο match tie-break.

Γνωρίζονται βεβαίως και από τη συνύπαρξή τους στο Laver Cup της Βοστώνης, όπου ήταν συμπαίκτες στην Team Europe, είχαν την ευκαιρία να κάνουν παρέα και να επισκεφτούν μαζί το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Το Abierto Mexicano θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (21-26 Φεβρουαρίου) στο Ακαπούλκο, με τον Στέφανο να βρίσκεται στο Νο.3 του ταμπλό, αφού θα παίξουν εκεί και οι Daniil Medvedev (No.1) και Alexander Zverev (No.2). Δηλωμένος στο τουρνουά είναι και ο Rafael Nadal, που δεν είναι γνωστό ωστόσο αν θα είναι έτοιμος να επιστρέψει τόσο σύντομα στη δράση μετά την Αυστραλία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots