ATP
Απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Ντουμπάι ο Monfils

 
Gael Monfils
Gael Monfils © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 - 12:45

Μετά από το Ρότερνταμ και την Ντόχα, ο Gael Monfils απέσυρε τη συμμετοχή του από ένα ακόμα 500άρι, το Dubai Tennis Championships της επόμενης εβδομάδας.

Ούτε την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί ο Gael Monfils, ο οποίος απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Dubai Tennis Championships, το τουρνουά που θα γίνει στο Ντουμπάι την επόμενη εβδομάδα.

Ο Monfils ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά στην Αυστραλία, όπου κατάφερε να κερδίσει τον 11ο τίτλο της καριέρας του, στο 250άρι της Αδελαΐδας, ενώ στη συνέχεια έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Australian Open.

Η επιστροφή του στην Ευρώπη ωστόσο δεν συνδυάστηκε με εξίσου καλά αποτελέσματα και στην πρώτη του αναμέτρηση μετά την Αυστραλία, υπέστη "βαριά" ήττα από τον Mikael Ymer με 6-1, 6-2 στο Μονπελιέ, για το Open Sud de France.

Λόγω κόπωσης, απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Ρότερνταμ, κάτι που δεν προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, ωστόσο ακολούθησαν ακόμα δυο τουρνουά, η Ντόχα και το Ντουμπάι.

Δεν είναι γνωστό το πότε σκοπεύει να επιστρέψει στο tour o 35χρονος Γάλλος και αν είναι καλά σωματικά, που πάντως είναι δηλωμένος για τους αγώνες της Γαλλίας με το Εκουαδόρ για τα προκριματικά του Davis Cup, που θα φιλοξενηθούν στο Pau της Γαλλίας, το διήμερο 4-5 Μαρτίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots