ATP
Τσιτσιπάς: "Πολύ καλός αγώνας - Δεν το σκέφτομαι ως ευκαιρία" (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Abierto Mexicano
tn team Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 - 10:31

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε πολύ ευχαριστημένος με τη σημερινή του εμφάνιση στο Ακαπούλκο, ενώ είπε πως δεν σκέφτεται το "ανοιχτό ταμπλό" μετά την αποβολή του Alexander Zverev από το τουρνουά ως μια ευκαιρία, κοιτώντας μόνο το παιχνίδι του.

"Ήταν πολύ καλός αγώνας, μπορώ να πάρω μόνο θετικά απ' αυτόν. Ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω έτσι, γιατί ο σημερινός αγώνας ήταν αντιπροσωπευτικός του καλύτερου εαυτού μου και του τι μπορώ να βγάλω έξω στο court", είπε ο Τσιτσιπάς, μετά την συντριπτική του νίκη με 6-0, 6-1 επί του JJ Wolf στον 2ο γύρο του Abierto Mexicano.

Όσο για το τι έκανε πολύ καλά σ' αυτό το παιχνίδι, ο Στεφ είπε: "Ήμουν υπομονετικά επιθετικός. Δεν έκανα υπερβολές και παράλληλα δεν ήμουν παθητικός. Ένιωσα πολύ καλά εκεί έξω, μπορούσα να ελέγξω τους πόντους και από τις δυο πλευρές και ένιωσα πως είχα τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς. Το σερβίς μου λειτούργησε καλά, ένιωσα άνετα σε κάθε μου χτύπημα και σε κάθε απόφαση που χρειάστηκε να πάρω."

Με τη χθεσινή αποβολή του Zverev από το τουρνουά, αλλά και τη σημερινή ήττα του Pablo Carreno Busta, το ταμπλό είναι σίγουρα πιο ανοιχτό για τον Έλληνα πρωταθλητή, που θα παίξει με τον Marcos Giron στα προημιτελικά και με έναν εκ των Cameron Norrie και Peter Gojowczyk στα ημιτελικά, επομένως οι πιθανότητές του να είναι στον τελικό είναι σαφώς αυξημένες.

"Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι, απλά προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι μου και δεν σκέφτομαι τέτοια πράγματα", απάντησε έπειτα από σχετική ερώτηση ο Στεφ, που θα παίξει στα προημιτελικά του μονού, αλλά και του διπλού, την Παρασκευή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots