ATP
Ανατροπή για Rublev, εκτός ο Sinner (vids)

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © Corinne Dubreuil / Open 13
tn team Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 - 16:53

O Andrey Rublev βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στον Mackenzie McDonald, αλλά γύρισε τελικά το ματς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Dubai Tennis Championships. Εκεί θα βρεθεί και ο Hubert Hurkacz, που απέκλεισε τον Jannik Sinner.

Καθόλου εύκολο μεσημέρι δεν είχε ο Andrey Rublev, ο οποίος βρήκε τελικά τρόπο να κερδίσει τον Mackenzie McDonald με 2-6, 6-3, 6-1 και να μπει στα ημιτελικά του Dubai Tennis Championships.

Ο 24χρονος Ρώσος, Νο.7 στην παγκόσμια κατάταξη, όχι μόνο έχασε με διπλό break το 1ο σετ, αλλά κινδύνεψε άμεσα στο 2ο, στο οποίο χρειάστηκε να σβήσει ένα break point στο 2ο game (0-1, 30-40) και άλλα δυο στο 4ο (1-2, 15-40), για να αποφύγει να μείνει πίσω με σετ και με break.

Αφού ισοφάρισε σε 2-2, έκανε το break για να περάσει μπροστά με 3-2 και άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα. Έκλεισε το 2ο σετ με νέο break και προηγήθηκε με 5-0 στο 3ο σετ, για να το "καθαρίσει" στο 6-1, κερδίζοντας τα 10 από τα 12 τελευταία games του παιχνιδιού!

Στα ημιτελικά του Ντουμπάι, ο πρόσφατος πρωταθλητής της Μασσαλίας θα αντιμετωπίσει τον Hubert Hurkacz, που έβγαλε εκτός τον Jannik Sinner, κερδίζοντας τον ταλαντούχο Ιταλό με 6-3, 6-3.

Έκανε έναν πολύ καλό αγώνα ο Hurkacz, ο οποίος "έσπασε" μια φορά το σερβίς του Sinner στο 1ο σετ και άλλες 2 στο 2ο, για να προκριθεί στον πρώτο του ημιτελικό σε 500άρι τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots