ATP
Ακαπούλκο: Το πρόγραμμα των τελικών

 
Ακαπούλκο: Το πρόγραμμα των τελικών
© Abierto Mexicano
tn team Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 - 10:30

Ολοκληρώνεται το πρωί της Κυριακής το τουρνουά του Ακαπούλκο, με τον Rafael Nadal να διεκδικεί ακόμα έναν τίτλο, ενώ στα διπλά θα υπάρξει ελληνικό ενδιαφέρον, με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και του Feliciano Lopez. Δείτε το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας του Abierto Mexicano.

Στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής ώρα Ελλάδας θα αρχίσει το πρόγραμμα της ημέρας, με τον τελικό του διπλού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Feliciano Lopez, που κάνουν ένα εκπληκτικό τουρνουά - μόλις στο δεύτερο που συμμετέχουν μαζί - θα διεκδικήσουν τον τίτλο απέναντι στο Νο.4 του ταμπλό, τον Marcelo Arevalo και τον Jean-Julien Rojer.

Στις 05:00 το πρωί θα γίνει ο τελικός του μονού, ανάμεσα στον Rafael Nadal και τον Cameron Norrie.

O Nadal, μετά τη 2η νίκη του στον τελευταίο μήνα επί του Daniil Medvedev, παραμένει αήττητος για το 2022, με ρεκόρ 14-0 νίκες. Θα διεκδικήσει την 15η διαδοχική νίκη του, ενώ στο Ακαπούλκο, όπου ήταν πρωταθλητής το 2005, το 2013 και το 2020, θα διεκδικήσει την 10η συνεχόμενη νίκη του. Ο 35χρονος Ισπανός, θα παίξει σε τελικό για 128η φορά στην καριέρα του και θα διεκδικήσει τον 91ο τίτλο του (90-37).

Και ο Norrie προέρχεται από ένα σερί, καθώς με τη μεγάλη νίκη του επί του Τσιτσιπά στα ημιτελικά έφτασε τις 8 διαδοχικές νίκες και την περασμένη εβδομάδα είχε κατακτήσει τον τίτλο στο Delray Beach. O 26χρονος Βρετανός θα αγωνιστεί σε τελικό για 9η φορά στην καριέρα του και θα διεκδικήσει τον 4ο τίτλο του (3-5).

Για 4η φορά θα συναντηθούν Nadal και Norrie, με τον Ισπανό να μην έχει ούτε μια ήττα και ούτε ένα χαμένο σετ από τον Βρετανό, τον οποίο κέρδισε 3 φορές το 2021, με 3-0 σετ στο Australian Open, με 2-0 σετ στη Βαρκελώνη και με 3-0 σετ στο Roland Garros.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (ξημερώματα Κυριακής στην Ελλάδα):

Estadio:
03:00 Arevalo/Rojer [4] v. Lopez/Tsitsipas Cosmote Sport 8HD
05:00 Rafael Nadal [4] v. Cameron Norrie [6] Cosmote Sport 8HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots