ATP
Τσιτσιπάς: "Αυτός ο τίτλος μπορεί να μου δώσει αυτοπεποίθηση και στα μονά" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Αυτός ο τίτλος μπορεί να μου δώσει αυτοπεποίθηση και στα μονά" (vid)
© Abierto Mexicano
tn team Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 - 16:54

O Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον 1ο του τίτλο σε 500άρι τουρνουά και παραδόξως αυτό δεν έγινε στα μονά, αλλά στα διπλά, μαζί με τον Feliciano Lopez. Όπως είπε, ελπίζει αυτός ο τίτλος να του δώσει αυτοπεποίθηση και για τα μονά.

"Ξέρω πως είναι τίτλος διπλού, αλλά είναι μια καλή αρχή και ίσως μου δώσει αυτοπεποίθηση και για τα μονά. Ήταν εκπληκτικό που μοιράστηκα αυτή την εμπειρία με τον Feli, συζητούσαμε πολύ καιρό για το ενδεχόμενο να παίξουμε διπλά, είναι θαυμάσιο που το κάναμε σ' αυτό το τουρνουά. Πέρασα καλά σε όλους τους αγώνες που παίξαμε μαζί και θέλω να το ξανακάνουμε. Το ότι το πετύχαμε αυτό μπροστά στους Μεξικανούς φιλάθλους το έκανε ακόμα καλύτερο", είπε ο Στέφανος μετά τον τελικό του διπλού στο Ακαπούλκο.

Ο Στέφανος και ο Feliciano Lopez επιβλήθηκαν στον τελικό του Abierto Mexicano των Marcelo Arevalo και Jean-Julien Rojer με 7-5, 6-4, ολοκληρώνοντας μια απίθανη εβδομάδα στο Ακαπούλκο.

Ήταν μόλις το 2ο τουρνουά τους μαζί στο tour και έχουν δηλώσει συμμετοχή και για το Masters του Indian Wells, που είναι το επόμενο τουρνουά στο καλαντάρι.

Όσο για το αν σκοπεύει να επιστρέψει στο Ακαπούλκο το 2023 για να υπερασπιστεί τον τίτλο του, ο Στεφ είπε: "Κάθε χρονιά στο tour είναι πολύ δύσκολη και ελπίζω να είμαι υγιής και να επιστρέψω στο Μεξικό, για να αγωνιστώ μπροστά στο φανταστικό κοινό εδώ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots